Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

Ini fakta yang bukan auta

Disekeliling kita, byk fakta yang kita belum ketahui, padahal kita selalu nampak atau alami fakta tersebut. Jadi hari ini aku nak suapkan ko...

Top 5 entry 2010

Salam pagi semua.. Hari ni hari Ahad bersamaan dengan 26 Disember 2010 perkiraan aku hanya tinggal 5-6 hari lagi untuk kita meninggal tahun ...

EL Sajjadah ; sejadah bercaya

Sajadah yang boleh menyala ini adalah salah satu contoh teknologi yang dikembangkan untuk membantu kita dalam menjalankan ibadah dengan baik...

Bandar yang berdosa

Eh ada ka bandar yang berdosa? adakah bandar tersebut melakukan dosa? adakah bandar tersebut minum arak? berjudi? melacur? banyak persoalan ...

[ganas] Bergusti sebab rebutkan lelaki

Kuching 30 Dis- Dua wanita, kedua-duanya bertubuh gempal, bergomol di tepi jalan kerana berebutkan seorang lelaki kurus di Lorong X, Jalan F...

Atok dapat anak lagi hooray..!!

NEW DELHI - Seorang lelaki berusia 94 tahun, Ramajit Raghav mendakwa menjadi bapa tertua di dunia selepas dia memperoleh seorang anak hasil ...

Eii lebatnya bulu..keturunan gorila ka?

Salam Hampir ke Maghrib semua warga Alam semesta Korang jenis yang berbulu tak? Kalau di tanya kepada aku, YA aku jenis yang berbulu sedang...

Kaki kau tu BUSUK..YUKS!!!!

Salam petang sekalian mergastua..hahaha Apa khabar kalian? Lama aku tak bawa korang cerita-cerita, sembang-sembang bha kan? Hurm bukan apa s...

ChurpChurp | Social Share » Catch Korean Pop Stars live in Malaysia! (Preview)

ini adalah churp-churo aku yang petama heheheh apa kata korang sokong aku hahahahah klik jak nda susah pun hehehe ChurpChurp | Social Share ...

Rio Ferdenand ucap tahniah kepada Malaysia

klik gambar untuk saiz macam gajah Congratulations to Malaysia who beat Indonesia in the Suzuki AFF Cup Final. I played against Malaysian U...

TOP 10 ANTI-SEMITIC SLURS; Tun Mahathir tersenarai

Sapa yang tak kenal dengan Tun Dr Mahathir Mohammad a.k.a Cheedet kita. Setau aku la kan ramai yang dah kena tikam dengan lidah beliau yang ...

Saintis Buktikan kegagalan Nombor PIN

CAMBRIDGE - Bank-bank di Britain didakwa cuba menyembunyikan kelemahan nombor pengenalan peribadi (PIN) yang terdapat pada kad kredit dan de...

Misi Piala AFF telah disempurnakan dengan jayanya..Tahniah

Salam Khamis semua.. hari ni seluruh negara bergembira kerana Malaysia telah mengakhiri badi 14 tahun sebagai juara piala AFF, piala terulun...

Allah itu wujud ka?

Dikisahkan ada seorang lelaki pergi ke kedai gunting rambut untuk menggunting rambut dan janggutnya. Apabila tukang gunting memulakan tugasn...

Home teater peribadi paling dasat di dunia

Jeremy Kipnis, seorang Produser dan Engineer Muzik membuat Home Theater peribadi yang termahal didunia.Dia menghabiskan kos sebanyak 6 juta ...

lelaki VS wanita episod 2

Ok kita sambung lagi fakta-fakta lelaki dan wanita ini. Mari kita ikuti kisah selanjutnya JOM!!! 1. Kekuatan meramas dan menggenggam tangan...

Ujian lembut lidah

Sejauh manakah kefasihan anda membaca dan sejauh manakah kelembutan lidah anda? Hari ni aku nak test uji try korang kalau betul-betul dah le...

(18sx) Koleksi gambar lucah

# # # # # # turun ke bawah lagi # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # hahahhahahaha padan ...

Pari-pari 'terbang' di lautan

Gambar yang aku nak kongsikan ialah kejadian pari terbang. Hahaha korang boleh percaya ka pari boleh terbang? ala maksud aku terbang kat dal...