Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

'Baby Gaga' Ais krim berperisa susu wanita

LONDON - Sebuah restoran di sini menjual aiskrim yang diperbuat daripada susu badan wanita, lapor sebuah akhbar kelmarin. Restoran tersebu...

Guru cabul murid

KUALA LUMPUR: Gara-gara mahu menjadi ‘doktor’, seorang guru disiplin sebuah sekolah menengah di Ampang, di sini, diberkas polis selepas dida...

Papan iklan anti buang bayi dan pengguguran

Masalah pembuangan bayi semakin menjadi-jadi sekarang ni. Kesian kat baby-baby yang cumil tu. Korang yang buang tu tak kesian ker? lepas dah...

[SERAM] Kisah rumah sewa di UiTM

Sejak beberapa hari ni sibuk orang cerita pasal Cerita hantu. Terbaru cerita seram UITM yang diceritakan di Lowyat bersambung ke FB disiarka...

Awek yang obses untuk 'terbang'

[Sebenarnya kisah ni dah lama dalam peti simpanan aku tapi aku tak post lagi. Pemalas sungguh diri ku.] Aku nak perkenalkan kepada korang ...

Gambar anak kucing yang INNOCENT

Tadi masa jalan-jalan di alam maya ini aku terjumpa gambar-gambar seekor anak kucing. Comel gilak eh!! sampaikan aku rasa macam nak culik ja...