Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

[Kembara] 30 Hari menjadi guru Praktikum (Episod 8)

Halooo..selamat berhari Isnin semua.. Dah masuk minggu kedua aku kat sekolah ni. Hari Isnin standard la semua agensi kerajaan mesti buat per...

[Kembara] 30 Hari menjadi guru Praktikum (Ep. Bumper)

memandang aku lama tak update disebabkan kesibukan melampau yang sengaja di ada-adakan oleh diriku maka aku terus update sampai hari ke-7. W...

[Kembara] 30 Hari menjadi guru Praktikum (Ep. 3)

HAri ke-3 menjadi guru praktikum. Fuhh hari ni rasanya adalah hari paling penat aku selama 3 hari ni. BETUL aku cakap ni, menjadi guru bukan...

[Kembara] 30 Hari menjadi guru Praktikum (Ep. 2)

Kembara 30 hari menjadi guru praktikum aku teruskan dengan perjuangan aku di hari ke-2 di sekolah SK Puun Tunoh. Hari kedua, bukan seperti h...

Siapa Tiru Siapa?

Aku rasa mcm dah tak sempat menyempat jew aku post gambar-gambar atau cerita bez kan sejak aku mula mempraktikumkan diri ni. Apa pun korang ...

[Kembara] 30 Hari menjadi guru Praktikum (Ep. 1)

WAHHHHHHH aku dah lewat..aduh aku tengok jam sudah 5.30 pagi, tengok HP BIBAZ aku dah ada 6 mizkol dari si 'dia' gila eh!! ada ka ak...

[Kembara] 30 Hari menjadi guru Praktikum

Salam Allz.. heheh dah tgh malam tapi aku nak post sesuatu juga sebelum masuk tido.. Korang dah nampak kan apa ayat tertulis tu dan title...

Shireneko, Kucing Paling Pemalas di Dunia

Hye Allz..heheh OK dua hari aku cuti tak mengepost apa-apa di blog yang tiada ada apa-apa istimewanya ni. Sekarang ni aku masih BZ lagi tapi...

Bizi lagi..

Orang cakap, kalau maw tengok diri kita sendiri, ktia tengok juga kawan-kawan kita. Macam mana perangai kawan-kawan kita, macam tu juga la k...

Walaupun dilanda musibah, Mereka tetap berdisiplin

Rasanya kita patut belajar dari Negara Jepun la dari perspektif disiplin dan etika. Sini aku nak kongsikan gambar yang mana kita patut belaj...

Anak-anak sedara Batman

Petang Allz..penah nampak kelawar tak? Kelawar beranak ker betelur? Hahahah naa kalau tak taw diam-diam...Ok aku tak nak bagi korang tengok ...

Mari Belajar Bahasa Hindi

Sapa yang minat tengok pilim hidustan? Hahah JOM!! kita belajar sama-sama bahasa hindi seikit-sikit heheh tak salah kan kita ada asas..jadi ...

Goliath si Putera Katak

Semasa pertapaan aku di sebuah kawasan sungai yang penuh dengan puaka, katak ni datang minta tolong carikan puteri dia. CIS kacau jer la kat...

Pasti Girl suka yang ni

Haaaaiiii nyaaa.. I kan nak kongsi satu benda ni nya kat u allz semua..ni bawrangkan nya, cantik taw lawa taw..Laki u pasti suka kalau u pak...

Wajah sebenar seekor berudu

Halo allz..urm hari aku tak menghupdate belog ini dengan jayanya..disebabkan aku kurang motivasi sikit..jadi aku mau kongsi sama kamu urang ...

Malawi Windmill Boy

Kat dunia ni ramai manusia yang dilahirkan genius, walaupun pada zahirnya dirinya dan orang lain tidak melihat bakat tersebut, tapi dengan s...