Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

Kempen barah payu dara JOM!! gantung coli

PITTSBURGH, Amerika Syarikat (AS) - Sebanyak 4,000 helai coli digantung di sepanjang sebuah jambatan di sini dalam kempen meningkatkan kesed...

Suami ikat isteri enggan buat seks, tapi....

Korang tolong aku nilai cerita harian metro ni..aku tak taw la apa nak jadi dengan suami isteri sekarang ni..hurmmm aku harap perkahwinan ak...

Bayi lahir pada tarikh yang sama dengan akak dan abang dia

LONDON: Seorang bayi menarik perhatian ramai apabila lahir pada tarikh sama seperti dua abangnya. Kyle Kellett berkongsi hari lahir - 20 Se...

[Senaman muka] Menggigit Hidung Sendiri

Hye..hye..Nampak gaya hari ni aku slow ckit untuk update, bizi bizi bizi dengan benda yang tak bepaedah. So untuk ceta kali ni korang layan ...

Apabila seorang Kristian berkata mengenai HUDUD

Hallooo..salam 1Malaya dan 1Borneo.. Apa khabar? ada baik ka maccha? Ok hari ni aku mau kongsi satu keratan dari FB aku aku culik dari foru...

[18 SG] Bahaya Tandas DUDUK!!

Korang taw tak tandas duduk? Ala tandas bowl yang boleh korang lepak sambil hisap rokok ker, baca paper ker, atau apa2 yang sewaktu denganny...

Umur 60 tahun, tapi solatnya setahun..

Ini ada info yang baik untuk umat Islam jadikan sebagai panduan, dan renungkan kembali diri kita. OK JOM!! kita ambik masa barang 5-6 minit ...

Pontianak harum tegedik tiap malam versi Maxico

Korang penah nampak pelem ' Pontianak Harum Sundal bolong Malam'..? Hahaha kali ni aku nak bawa korang masuk dunia sorang awek yang...

8 Jenis Awek di Sekolah Menengah

Semua pembaca pasti penah menjalani kehidupan sebagai seorang pelajar sekolah menengah kan? Korang mesti perasan kat skolah korang dulu ada ...

Nilai sebuah renungan 8.2 saat

Halloooo boyz and gurlz... Hari ni hari tanpa perkataan kan? tapi aku tak kesah, aku nak gak letak perkataan, hahahahah..JOM tengok apa bar...

Pendrive korang ori ka fake?

Salamzzzzzzzzzzzzzzzzz Hari Raya.. OK aku taw korang semua mesti penah jumpa pendrive kan? Bagi aku la kan, mesti ramai yang antara kita se...

Tiada cerita..aku merepek dulu..

Seyesly..aku rasa bersalah dengan blog ni. Hampir berbulan aku diceraikan oleh blog ni disebabkan oleh orang ketiga iaitu kemalasan yang tah...

Bijaknya Iblis dan bala tenteranya..CIS!!

Jangan Banyak Cakap!..Baca Jak tu hahahahah.. Dalam suatu pertemuan iblis, syaitan dan jin, dikatakan: "Kita tidak dapat melarang kaum...