Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

Kemalangan Kereta api dan Lori di berhampiran Kepayan

Salam semua.. Aku dalam mood exam, so susah sikit mau buat enrty baru-baru, tapi bukan sal exam aku mau ceta hari ni tapi satu kejadian yan...

3 Perkara yang patut lelaki buat semasa pasangannya PMS

Memandangkan si 'dia' sedang menjalani satu tempoh yang agak sukar didekati, perlukah sang jejaka macho menghindarkan diri? Yer la d...

Saat-saat kematian Ghdafi

Walaupun telah berlalu beberapa hari lepas, namun kematian bekas pemimpin libya masih terasa dan menjadi bualan ramai. Kali ini aku jumpa se...

Isteri Halau Suami kerana Tidak Mampu Bagi Kemewahan

Inilah berita yg paling bikin panas.. Aku berdoa sangat-sangat agar aku tidak diperjodohkan dengan perempuan yang meterialistik, plastik da...

FAM Kena Hack Kerana Tiket RM50

Hallo selamat pagi semuanya.. Tadi pagi aku buka FB, buka terus terlihat status page harimauMalaya , sekali aku ternampak status yg berbuny...

Ganjaran 25,000 yuan Sebagai penghargaan cubaan menyelamatkan Yue Yue

Salam kemanusiaan kepada semua warga dunia.. Korang ingat lagikan kisah adik yue yue. Kisah sadis yang bukan saja mengejutkan rakyat Malays...

100 Bahasa tapi Maksudnya tetap 1

Bukan apa la juga, mau ucapkan yang kita ni sygkan si dia, tapi asyik-asyik cakap dalam bahasa yang dia paham ja. OK kita tukar pla. Di baw...

Surat Pekeliling Dari Seorang Bapa Kepada Boyfriend Anak Beliau

Kehadapan Boifren anak aku, Peraturan 1: Kalo ko sampai depan pagar rumah aku pastu hon…hon motor/keta ko tu, pastikan ko bawak barang y...

Rumah Paling Mahal Di Dunia Tidak Berpenghuni.

Pernah dulu aku kongsikan cerita rumah paling mahal dalam ini dunia . Sekarang timbul lagi sekali cerita pasal rumah paling mahal ni. Apa ke...

Permainan Video dulu dan kini

Yo! Tuan-tuan dan Puan-puan Aku pasti korang ada memori masa kecik-kecik kan? Korang rindu tak zaman kecik-kecik korang ? Masa kecik-kecik ...

20 Bulan Buang Tattoo

Sudah memang tebiat aku pagi-pagi dah baca berita. Terbaca pula dengan berita ni, nampak menarik, so JOM!! Hayati bersama.. Kosmo-PASADENA,...

Aku mau kahwin muda

Kawen muda.. Sejujurnya inilah impian aku wakakakaka.. Aku nak kawen muda, aku nak dapat bini awal, aku nak ada baby cepat, aku nak rasa ma...

Mug yang kreatif..Sapa nak?

Yo..! Selamat malam.. Gelas atau Mug biasanya digunakan untuk minum, tapi mak aku kalau gelas cute dan comel biasa beliau simpan untuk perh...