Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

Kerja Merbahaya Sebagai Jurugambar

Halloooo... Jurugambar atau Potograper, adalah benda yg sama. Mereka adalah golongan yang suka dan minat mengambil gambar. Ada antara merek...

Cara-cara Optimumkan Penggunaan Truck

haluuuu.. Truck adalah sejenis pengangkutan darat yang digunakan untuk mengangkut barangan yang berkapasiti besar dan berat. Saiz Truck ada...

Iklan Mudah yang Paling Merepek

haklow... KOrang taw kan itu mudah.com? Ala satu website yang menemukan pembeli dan penjual barangan tu. Kira dorang ni menjadi broker la, ...

Mesin ATM Emas yang Pertama di Dunia

Hye..hye.. OK ini ada sesuatu yg menarik. Biasanya mesin ATM akan mengeluarkan kepingan-kepingan kertas yang kita panggil sebagai wang. Tap...

Kreativiti Rakyat Thailand Mencipta Alat Apungan untuk Banjir

Hallo.. Orang kata, otak manusia ni hebat. Cukup hebat. Apa tidaknya, dalam keadaan terdesak yang teramat sangat, otak manusia ni mampu me...

Waktu-waktu terbaik untuk Otak

Salam Maal Hijrah.. Hari ni, aku nak kongsikan dengan korang satu info yang agak-agak berguna untuk kepala hotak kita. Ok info ni berkaitan...

Leonardo D Caprio : Satu gaya dalam pelbagai gambar

Hye..hye..hye.. Korang kenal kan sapa itu Leonardo da caprio. ala yg pelakon Kapal mewah tenggelam kerna langgar ais. Ala yg menjadi peluki...