Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

PJM 3106 A&F- Pengumuman

Sunday, January 24, 2010 1 ,000,000 terlepas cakap
Dengan ini saya, Mengumumkan bahawa link download untuk PJM3106 telah di update dan sesiapa yg inginkan nota tersebut boleh muat turun daripada link-link yang telah disediakan. Belajar baek-baek ar..
Untuk subjek ini, aku dapat A dalam peperiksaan yanng lepas..ALHAMDULILLAH..

1 comment

May 16, 2012 at 8:47 PM

boleh tak saya nak dapatkan link2 tu? maaf, saya tidak punya apa2 modul y boleh saya rujuk untuk jawab exam ini.. Takuttt

Post a Comment

Korang rasa ada sesuatu yang nak di katakan? jangan simpan, kongsikan bersama...