Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

aku takkan lupakan kejadian memalukan ni..

Tiap manusia di lahirkan dengan ada perasaan dan emosi. Perasaan tu " mudah pecah " kalau di sentuh sensiviti akan pecah lah ia. A...

[Kejam] Puppy di panggang hidup-hidup

Kesian sangat kesian.. Manusia bila dah kehilangan perikemanusiaannya dan dirasuk pula dengan sikap bodoh dan bangang tanpa memikirkan pera...

Alkisah Kampung Pecah : Nieja berbual dengan siapa?

“Eh betul ker aku dengar asrama yang kita tinggal tu berhantu?” Tiba-tiba sahaja zurina memecahkan suasana dengan menanyakan soalan cepu em...

Kisah Juara " Street Fighter" Jepun

Selami hati, selami jiwa, selami lautan dalam... Apa khabar semua? Ok aku nak bawakan kepada korang satu cerita tentang permainan 'stre...

Graf pengguna facebook semakin menurun??

BRITAIN - Penutupan akaun laman jaringan sosial Facebook yang semakin meningkat sejak kebelakangan ini seolah-olah menjadi petanda kepada pe...

Kerana anak tidur dengan perempuan, Mak diarak secara berbogel

ISLAMABAD: Seorang ibu terpaksa diarak secara berbogel di keliling sebuah kampung selepas anak lelakinya dituduh meniduri seorang jiran wani...

Gilanya ni cewek..Payu Dara bersaiz 164xxx

sepertimana yang semua orang tahu, buah dada bagi wanita merupakan satu simbol kewanitaan. Iya ka?? (betulkan aku kalau trsilap ar) yer la k...

Cubaan untuk mengandung dengan rahim yang mengandungkannya dahulu

Panjangnya tajuk ahahahaha..apa pun ini adalah percubaan yang tidak pernah dilakukan diatas dunia..JOM!! baca STOCKHOLM: Seorang guru muda ...

Lelaki VS Wanita [Episode 6]

waaaa tanpa di sedari episode ni da masuk angka 6. So kepada korang yang bergelar wanita, korang jgn down bila dilahirkan sebagai wanita. Ke...

2 Otai di dapati khalwat dengan seorang janda

Bak kata pepatah, Tua-tua keladi, makin tua making menjadi..tapi bagi aku dalam kes ni, makin tua tapi makin tak menjadi..aduh!!! pening cuc...

Isu KL Gengster : PEKIDA VS SKOP

Korang tau kan apa tu filem KL gangster? tapi mungkin ada yng nda taw isu disebalik filem tersebut..so mari kita soroti Isu KL gengster ters...

RM 175.1 juta untuk pampasan gangguan seksual

Korang penah kena dengan penderaan seks tak? Kalau rasa-rasa kena gangguan seks ker, korang jangan tunggu lagi terus jak repot polis, upah p...

Akhirnya punggung janda Imah berair

Imah, seorang janda yang muda, jelita dan seksi tinggal seorang diri disebuah banglo dua tingkat. Ramai lelaki tidak kira tua atau muda meng...

Ayat-ayat lawak dari Maharaja Lawak

OK korang tau kan apa itu MAHARAJA LAWAK? satu rancangan telebesen yang telah menjadi satu fenomena luar biasa dalam persada seni negara ter...

[WOW] Cara cepat untuk mendapatkan '6 Packs'

Salam sejahtera ke atas korang.. mesti ramai jantan-jantan perkasa di luar sana yang mengidamkan 6 packs di bahagian abdomen mereka, bukan?...

"PLANKING"

Hallo allz.. Apa khabar kamu ni. Bagus ka juga? kalau bagus, ok lah.. Tapi kalau tak bagus, cepat-cepatlah jumpa bomoh, mungkin ada masalah...

Alkisah Kampung Pecah Kena Pukau

Malam yang hening dan tenang itu tiba-tiba dipecahkan dengan suara garau memberikan salam dari seorang lelaki yang perasan hensem. Kedengara...

Anak Melayu Pertama Menjadi Pensyarah Oxford

Bangga aku menjadi rakyat Malaysia. Bagi segelintir rakyat mungkin kejayaan ini tak hapa pun bagi mereka namun bagi aku ia cukup membanggaka...

Cucu ke anak setan ni?

IPOH: ‘Cucu iblis’ gelaran layak diberi kepada seorang lelaki yang bukan saja gemar memanggil neneknya ‘babi’, malah kerap membelasah nenek...

Surat untuk mu..

Hati gundah, jiwa kacau.. bibir bermadah, lidah meracau.. ketika bayu, menyapa kalbu.. Rindu daku, pada diri mu.. Surat di utus, bukan pem...

Kerana sebiji kurma..

Memandangkan aku 'percuma' hari ni, walaupun hati masih belum berjumpa dengan ubatnya, so korang layan dulu kisah ni. Moga-moga jadi...

[Candid] Lelaki didapati skodeng awek

Dengan penuh kesungguhan lelaki ini tanpa segan silu skodeng awek yang tengah berpakaian dalam. Tak malu sungguh lelaki ni. Kalau dilihatkan...

Cara nak protes ucapan yang panjang

Hallo.. Korang semua apa kabar? kabar aku tak baik, jgn tanya kenapa nnt kang aku tutup terus blog ni. Lama aku nda update ni blog so aku je...

Blog Never Die yeahhhhhh

Salam bahagia semua..^^ ya iya..aku kembali lagi di dunia blog setelah adegan timbul tenggelam timbul dan tenggelam terus nasib tak lemas. ...