Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

sebuah kisah : kecurangan isteri

Kisah kali aku bawakan kepada anda semua dengan penuh kesedihan dek kerana kawan aku baru break kan. Jadi tumpang sedih. Tengah aku main-ma...

kawan baik aku B.R.E.A.K

salam semua pagi, petang, siang dan malam. kelmarin sahabat aku talipon aku, dia sedang bersedih sebab Gupren dia tiba-tiba jak minta B.R.E....

Kereta Bayi untuk Bayi

hahaha ada sesiapa yang sudah sedia untuk menyambut kelahiran bayi yang cumil-cumil? hehe satu lagi perkongsian untuk anda semua berkenaan h...

10 Perkara aku & kekasihku kena buat.

Di dalam dunia ini, semua perkara yang kita lakukan haruslah mengikut undang-undang dan peraturan yang telah ditetapkan. Begitu juga di alam...

Gaya snap gambar yang betul

Post kali ini aku dedikasikan kepada rakan aku di kampus. Beliau merupkan seorang yang amat sangat sungguh meminati bidang potograpi tapi sa...

definisi sebenar overload

Korang penah dengar tak dengan perkataan OVER..hahah ni kali aku nak kisahkan sebuah perkataan yang di panggil overload. Overload ni adalah ...

Sebuah kisah sweet and sour hidup berkeluarga

Umumnya keindahahan perkahwinan tidak lah seperti yang kita smeua sangkakan. Ibarat mengharapkan cuaca baik jer sepanjang masa, tapi tak san...

Ucapan Maaf Untuk dia :-{

Special entry For A special Person for Me. Juz wan to say S.O.R.R.Y for my absence yesterday.. please dun be mad.. it's not like i dun ...

Sebuah kisah : Ibu rela dirogol demi menyelamatkan anak.

KUALA LUMPUR: Demi menyelamatkan maruah anak perempuannya berusia 12 tahun, seorang ibu terpaksa mengharungi detik hitam apabila diperkosa d...

Aku, Download dan Internet Download Manager.

Aku hari ini sememangnya malas nak keja-keja lain (bila masa aku rajin??) Memandangkan aku sekarang ini berada di rumah, jadi aku buat sajal...

Rumah termahal di dunia milik orang India

MUMBAI - Bilionair India, Mukesh Ambani mengadakan parti mewah bagi memperkenalkan rumah barunya di atas sebuah bukit di sini yang dibina de...

Game : Mari buat ayat berdasarkan tarikh dan bulan kelahiran

Salam semua pembaca. Memandangkan aku dapat merasakan blog aku ni tak da seri mukanya, aku nak buat satu game lah. Game ini adalah ramalan b...

Sebuah kisah aku dan seorang wanita cantik.

Kisah benar yang aku petik daripada sebuah blog. Aku nak kongsi dengan kamu semua. Jadinya, kamu mesti baca sampai ke titik nokhtah terakhir...

Sebuah kisah antara wang kertas RM50 vs RM1

Salam sayang semua, kisah yang ingin dikisahkan ini adalah berkenaan dengan dua sahabat yang berbeza nilai iaitu wang kertas RM1 dan wang ke...

Senarai Lagu Layak ke Juara Lagu ke 25

Berikut merupakan senarai yang telah layak ke pusingan akhir AJL 25 2010. Ok JOM kita tengo-tengo siapakah di antara mereka yang 14 itu. JO...