Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

Tips Menang Pilihanraya Untuk Calon Wakil Rakyat

Pilihanraya Kecik DUN Sarawak telah pun berlalu. Sebagai Dukun yang belum pun ditauliahkan banyak betol calon-calon wakil rakyat yang datang...

Kisah Nabi Idris dan Malaikat Maut

Diriwayatkan Nabi Idris as. telah naik ke langit pada hari Isnin. Peristiwa naiknya Nabi Idris as. ke langit ini, telah dijelaskan oleh Alla...

Gambar-gambar terbaik kucing melepak

Allo allz.. Kucing-kucing-kucing..Ramai yang minat kucing. Ada yang minat kucing sebab kiut tak kira kiut dari segi apa pun, gaya, rupa, b...

Aku Gantung Kejap Blog Ini..hehe

salamz allz.. baru jer aku nak rajin-rajin update ni blog..skg ni tepaksa pula nak tinggalkan kejap..ala bukan lama pun, kejap jew..5 hari ...

Panggung Wayang Portable di India

Hanya sekali untuk setahun mereka berpeluang menonton cerita-cerita movie baru di sebuah perkampungan kecil di India. Itu lah nasib mereka y...

Pernah ku lihat awek ni, Tapi di mana ya...??

Ada lagi cerita untuk korang ni hahahahah.. Ni aku nak korang jumpa seseorang yang sangat kita kenali di dunia maya ni. Kalau korang adalah...

Ibu yang ada tabiat makan yang pelik

Salamz allz.. aku nak kisah kan lah kepada korang tentang seorang ibu yang memilik 5 orang anak, Adele Edwards dari Florida, memiliki satu ...

Koleksi gambar-gambar awek yang TINGGI

Inilah simpanan koleksi awek-awek dulu. Dorang semua tinggi-tinggi wei, kalau takat tinggi aku ni, alamat separas lutut jak kali. Korang mes...