Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

Lelaki Bogel panjat paip

Tuesday, May 3, 2011 2 ,000,000 terlepas cakap
Salamz Hari Pekerja..2 Hari yang lepas hahaha. Tajuk post ni memang dah nampak sangat aku kering idea..hahaha

Ok ni aku nak kongsikan kat korang beberapa keping gambar yang telah berjaya diambil oleh seorang student kat China yang mana gambar tersebut telah menunjukkan kelibat seorang lelaki sedang melarikan diri daripada pasukan anti-pelacuran. Hahaaha apa yang kelakar dia berlari dalam keadaan tanpa seurat benang pun. hihihi JOM tengok..oh ya sensod sikit taw..













aku kata : Gambar begini dah memang banyak tersebar kat internet..so korang hati-hati lah bila buat sesuatu..sialp hari aku post pla gambar korang kat blog ni miahahahahahahaha.. ^O^

2 comments

May 3, 2011 at 8:28 AM

nah sadis.. buduh ni wat kerja macam ni.. hahahaha

May 3, 2011 at 1:42 PM

@Zulkifly Omar buduh tahap gaban pun hahah

Post a Comment

Korang rasa ada sesuatu yang nak di katakan? jangan simpan, kongsikan bersama...