Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

[18sx] Rekod Dunia - Awek mandi depan orang ramai

Tuesday, August 23, 2011 1 ,000,000 terlepas cakap
Kalay dah nama gila tetap gila juga biar apa pun yang dorang buat. Ni ada kisah sekumpulan orang gila nak cipta rekod di alam fana ni. Kisah ni berlaku di Pantai Bournemouth. Apa yang perlu dilakukan oleh 152 manusia berbeza jantina ini ialah memakai sabun-sabunan dan mandi di bawah hujanan 'shower' setinggi 18 kaki bigfoot. Penganjurnya adalah syarikat sabun Lynx yang ingin mempromosikan sabun keluaran baru mereka. Dengan bangganya penganjuran kali ini juga mengalahkan rekod yang lalu di Illinois 2 tahun lalu dengan penyertaan 145 orang yang belom penah mandi. JOM tunggu apa lagi, mari kita JOIN dorang ne semua hahahah bulan posa jgn tgo lama-lama gambar tu..







Ini pla ganjaran yang dorang terima. Sepotong ayat penguat semangat untuk buat rekoad berterusan seperti ini. o,O"

akukata : Ada sesiapa yang mau buat macam ni ka??


1 comment

August 23, 2011 at 12:16 PM

wakaka..ngerinya~~~~~

Post a Comment

Korang rasa ada sesuatu yang nak di katakan? jangan simpan, kongsikan bersama...