Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

Aksi Seks Pasangan Dalam Keranda

Friday, November 25, 2011 1 ,000,000 terlepas cakap
Hallo..Lama tak update blog.

Manusia kalau dah dikuasai nafsu, kat mana-mana pun boleh berlaku, yer dok? Ok cerita ni berlaku di sebuah bilik yg menempatkan coffee eh coffin a.k.a keranda. Sebelum pasangan ni 'buat' wayang, dorang pun tengok-tengok la klu2 line clear. Memandangkan line dah clear jadi adegan mereka pun bermula. Arghhhhh malas aku mau buat cerita seks dalam blog ni. Korang nilai la gambar tu sendiri. JOM!!





















akukata: no komen, biar korang yg komen sendiri.

1 comment

November 25, 2011 at 7:27 AM

download ni film, dimana ya...?? :D

Post a Comment

Korang rasa ada sesuatu yang nak di katakan? jangan simpan, kongsikan bersama...