Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

[18 SG] Bahaya Tandas DUDUK!!

Wednesday, September 28, 2011 3 ,000,000 terlepas cakap
Korang taw tak tandas duduk? Ala tandas bowl yang boleh korang lepak sambil hisap rokok ker, baca paper ker, atau apa2 yang sewaktu dengannya lah. Kalau korang taw, bagus lah. Ni aku nak khabarkan kepada korang, yang mana cara korang duduk mencangkuk kat atas toilet bowl untuk jenis duduk tu SALAH dan boleh MEMBAWA RISIKO kepada korang. Tak pecaya? tengok gambar kat bawah ni..JOM!! kalau geli jangan tengok lah..









akukata : kalau korang yg tak besa nak duduk masa buang hajat, baek pilih yang cangkuk. bagi aku la, cangkuk lebih baik dari duduk. Lebih Nyaman gitu..

3 comments

September 28, 2011 at 8:15 PM

ngilunyaa ak tingu!!

September 29, 2011 at 1:44 PM

lepas ni aku takot nk berak...sbb tandas aku bukan yg cangkong pnye..

September 29, 2011 at 3:56 PM

@FarhaNezam hahahah taw takut

@abbyera jgn ko pakai Plastik utk berak dahh la hahahaha

Post a Comment

Korang rasa ada sesuatu yang nak di katakan? jangan simpan, kongsikan bersama...