Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

Pontianak harum tegedik tiap malam versi Maxico

Wednesday, September 28, 2011 2 ,000,000 terlepas cakap
Korang penah nampak pelem ' Pontianak Harum Sundal bolong Malam'..? Hahaha kali ni aku nak bawa korang masuk dunia sorang awek yang comel loteh, kiut tegedik bernama Maria Jose Cristerna, umo 35 taon asyal dari Guadalajara, Mexico. Tapi dia ni lebih dikenali seabagi ' Maxican Vampire Woman ' Soalnya skg ni kenapa? hahaha korang boleh tanya terus dengan anting-anting, tattoo dan titanium yang dilekatkan dengan 'indah' di kepala tengkorak dia.

Kisah mengenai minah ni pun dah masuk kat rancangan 'Ripley's, Pecaya ka tak?' dan kurang-kurang kalau dah masuk tibi ni kira dah makin famous la kan? JOM!! kita review shikit mengenai awek vampire ni..

Ini wajah Awek tu..waaaaaaaa..lawa, kiut dan tegedik syikit..



Ni la perubahahan dekat diri dia..
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10































akukata : kawan aku cakap "knp la awek ni BODOH sangat..." Apa pula pendapat korang?

2 comments

September 28, 2011 at 11:12 AM

@_@ Aku ingat dia jadi vampire cantik mcm dlm twilight!! =,=

September 28, 2011 at 11:14 AM

@Finie Ramos seyes..aku pun harap mcm tu finie..

Post a Comment

Korang rasa ada sesuatu yang nak di katakan? jangan simpan, kongsikan bersama...