Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

[Senaman muka] Menggigit Hidung Sendiri

Thursday, September 29, 2011 1 ,000,000 terlepas cakap
Hye..hye..Nampak gaya hari ni aku slow ckit untuk update, bizi bizi bizi dengan benda yang tak bepaedah. So untuk ceta kali ni korang layan kebolehan ni uncle. Hahahaha dia boleh gigit hidung dia. LOL nampak macam mustahil tapi tidak bagi uncle ni. Korang kalau boleh boleh jg buat macam uncle tu. JOM!! tengok kebolehan uncle ni..wakakakakaka...

OK ni la uncle yang aku pekatakan tadi..Nampak macam steady jer uncle ni..



Pasne dia dah nak buat senaman muka dia, mula-mula tarik napas dalam-dalam dulu..



dah cukup dengan napas, pegi pula ke tahap seterusnya



pastu, gunakan jari jemari untuk membantu daya tolakan bibir ahahahaha



dan inilah hasilnya..waka waka eh eh hahahahahah




akukata : Anda dinasihatkan untuk tidak melakukannya kerana takut termakan hidung sendiri hahahahah

1 comment

September 29, 2011 at 9:42 PM

wew...dahsyat giler le..

Post a Comment

Korang rasa ada sesuatu yang nak di katakan? jangan simpan, kongsikan bersama...