Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

Aku Gantung Kejap Blog Ini..hehe

Sunday, April 24, 2011 1 ,000,000 terlepas cakap
salamz allz..

baru jer aku nak rajin-rajin update ni blog..skg ni tepaksa pula nak tinggalkan kejap..ala bukan lama pun, kejap jew..5 hari gitu. Aku ada attend satu kursus kedukunan tahap tinggi. Jadi mahu tak mahu kena pegi juga, kalau tak pegi kelab dukun-dukun semesta alam akan ambik tindakan tatatertib. Sakitnya kalau mcm tu.

Sekarang ni pun aku terpaksa update kejap curik-curik dari lappy dukun sorang lagi. Dia tertido lepas aku jampi-jampikan dia. Hehehe Jahatnya kamu..Jahatnya kamuuuu... OK allz jangan pegi mana-mana teruskan membaca update aku yang lama-lama, kalau dah penah baca, baca lah lagi sampai korang inat tap patah perkataan hahahaha..

OK aku pegi dulu...sayang korang laju-laju hahahaha

1 comment

April 24, 2011 at 9:03 PM

wah..bole belajar ilmu kedukunan ni dr ko kan? hehe~

Post a Comment

Korang rasa ada sesuatu yang nak di katakan? jangan simpan, kongsikan bersama...