Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

Ayat-ayat lawak dari Maharaja Lawak

Friday, June 10, 2011 4 ,000,000 terlepas cakap
OK korang tau kan apa itu MAHARAJA LAWAK? satu rancangan telebesen yang telah menjadi satu fenomena luar biasa dalam persada seni negara terutamanya dalam bab-bab rancangan lawak ni. Maharaja Lawak yang dahulu disertai oleh bekas-bekas peserta raja lawak dari musim 1 hingga 5. Satu lagi fenomena yang wujud di dalam maharaja lawak ini ialah kata-kata atau ayat-ayat bangang dan lawak yang tersembul keluar dari mulut para pesertanya. Tidak ketinggalan aku pun tak penah miss dengan rancangan ini. JOM!! kita tengok-tengok apa ayat-ayat power, lawak dan bangang dari para peserta JOM!!



boleh tuju lagu?

1 Malaysia kenal aku..MAIL LAMBONG

tgk punggung kereta pun aku dah tahu buatan negara mana

kalau i org maintain panggil dafi

achong : "yimalaci cunokoko tanacha uh uh calala"

mail lambung xmkn rasuah

Tayah Uji Akal, Tengok Muke Dah Tahu Bodoh...

cuba ko kira dari 1 sampai habis

Esk bapak nk kau keluar mabuk,,balik x mabuk....!!

Barang yang lama jangan di kenang

mcm akta pnjenayah...AKTA MAIL LAMBONG...

dari pdg kota..sapa x knl mak jemah

alamak.. bkn maen hapak bau ni kangkangnya...

uuuhhhh!!!GANGSTERNYER ABG NIE....hahaha

oii tuan pengerusi kamonlah

nak ni student tapi stupid

bang..scene rogol xde ke?

Bodohnya contoh kempunan kau kan??

goyang..goyanggg..goyang kepala goyang..goyang..goyang..

anda beghak ke belom???

cuma, yang buat aku teruja kat sana..budak-budak umo 7,8 tahun dah pandai cakap bahasa inggeris..

alaaaa sedagha aku kawen...WILLIAM!!

kita pegi kedai ceghemin kita beli dua, yer la dah dua-dua tak sedar diri..

Tapi baharudin...



hehehe....sebenarnya banyak lagi yang lawak..tapi ini jew yang aku dapat bagi korang..tapi kalu korang ada yang nak share..share jer la di ruangan merepek di bawah..OK??

akukata : korang jgn lupa undi mana-mana yang berkenan tau..tak lama dah nak final ni..

4 comments

April 7, 2012 at 9:31 AM

hyeeeeeeeeeeeeeee

November 29, 2012 at 2:21 PM


Tayah Uji Akal, Tengok Muke Dah Tahu Bodoh...

December 4, 2012 at 5:54 PM

hemm

Anonymous
February 17, 2013 at 11:45 AM

Kicap nak kicap

Post a Comment

Korang rasa ada sesuatu yang nak di katakan? jangan simpan, kongsikan bersama...