Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

Gilanya ni cewek..Payu Dara bersaiz 164xxx

Tuesday, June 14, 2011 3 ,000,000 terlepas cakap
sepertimana yang semua orang tahu, buah dada bagi wanita merupakan satu simbol kewanitaan. Iya ka?? (betulkan aku kalau trsilap ar) yer la kalau tak, mana kan seorang lelaki yang tidak berakal mahu buat pembedahan mengimplan payu dara untuk transeksual?? Apa pun kisah ni, lebih kurang sama bodohnya dengan lelaki yang buat transeksual tu. JOM baca..

LONDON – Seorang wanita, Chelsea Charms dengan bangganya mendakwa memiliki payu dara terbesar di dunia bersaiz 164XXX dan organ tersebut terus membesar pada kadar 2.5 sentimeter sebulan, lapor sebuah akhbar semalam.



Dia yang berketinggian cuma 1.62 meter memperoleh pendapatan ribuan dolar hasil kerjayanya sebagai seorang penari erotik. (Penari erotik ni, penari tiang ka?)

Muncul di stesen televisyen Britain dalam program This Morning di stesen ITV kelmarin, Chelsea menyatakan dia menjalani tiga pembedahan yang bermula ketika dia berusia 20 tahun untuk membesarkan payu daranya sehingga bersaiz gergasi seperti sekarang.

Pembedahan ketiganya yang dinamakan Implan Payu Dara Tali Polipropilena kini diharamkan Britain.

“Ia merupakan sejenis salur yang mengepam cecair ke dalam poket payu dara, cecair itu diserap oleh implan dengan menyebabkan payu dara terus membesar,” katanya.

Charms masih menanti payu daranya diukur secara rasmi manakala seorang wanita, Maxi Mounds kini merupakan pemegang rekod payu dara terbesar di dunia. – Agensi.


akukata : Kalau iya pun nak tarik perhatian lelaki, tak perlu lah seksi..cukup cumil-cumil, manja sikit, yang penting baik dan soleh. KOPOM aku yakin, semua lelaki cayer ^^

3 comments

June 15, 2011 at 9:44 AM

Ada satu video psl pmbedahan payudara yg menakutkn & lucu ba!!

http://www.youtube.com/verify_age?next_url=http%3A//www.youtube.com/watch%3Fv%3DAe1hRVei6Iw

(tp mau sign in youtube dlu bru bleh tgok...)

June 15, 2011 at 10:59 PM

ndak tau mo b'syukur btul ppuan ni..
berat ny la tu,lau kena kejar tsunami konpem pasrah jak dia ni.. ahahaha

Finie :: napa menakkutkan & lucu plak? mo tgk tp tkut & geli.. hehehe

June 16, 2011 at 8:47 AM

Nang...sb mmg menakutkn n lucu~mcm ko tgok movie Scream..hHAHAHA

Post a Comment

Korang rasa ada sesuatu yang nak di katakan? jangan simpan, kongsikan bersama...