Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

Kisah Juara " Street Fighter" Jepun

Wednesday, June 15, 2011 9 ,000,000 terlepas cakap
Selami hati, selami jiwa, selami lautan dalam...

Apa khabar semua? Ok aku nak bawakan kepada korang satu cerita tentang permainan 'street fighter'. Bukan sebab permainan tu kena hack, tapi tentang seseorang yang berkaitan dengan permainan tu. Jap..korang kena tengok dulu gambar kat bawah tu..



dah puas cuci mata? ok sebenarnya cewek tu adalah Champion bagi pertandingan Street Fighter kat Jepang taw..naa jangan main-main..JOM!!!! kenal siapa dia dgn lebih lanjut..

Nama ni cewek ni ialah Kayo Sato. Bukan Kayu Soto ok. Umur 22 tahun. Cewek ni di samping jadi Game presenter, dia juga jadi model taw. Jangan main-main, ingat ni cincai punya cewek ka.

korang mau layan lagi gambar dia? boleh naaa...













Tapi kan..ada kejutan ni..

sebenarnya di dalam sebuah rancangan telebesen dia telah membuat pengakuan
Yes, I am a man
Masa zaman persekolahannya masa dia masih school..(nak guna boy ker girl ni), dia telah mengalami depresses yang melampau lalu dia coba-coba untuk membunuh diri. Dia telah mengambil suntikan entrogen yang sejak umur 15 tahun lagi tapi belum penah melakukan pembedahan transeksual masa tu. Masa ni tak tau pula ^^. Dia ni memang fanatik dengan game terutamanya game Jagoh Jalanan (Street Fighter) sehingga menjadi National Champion. So banyak lagi cerita pasal dia ni, kamu tanyalah uncle google sendiri ar..heheh

akukata : best ker tukar-tukar jantina ni??

9 comments

June 15, 2011 at 10:55 PM

opss!! asal cntik jak, ex-lelaki..
asal ex-lelaki jak cantik..
ahahaha...

June 15, 2011 at 11:00 PM

Huih. Ni kalau ada duduk di sana Kg. Air KK, memang ramai kali orang mau pigi sana cari dia. Haha.

Entri Terbaru: wordless wednesday #3

June 15, 2011 at 11:11 PM

@Anne Nurain ahahaha..besa lah ehehe..best tukar-tukar jantina??

June 16, 2011 at 2:59 AM

timbul kekesalan di hati kerna telah menyimpan hasrat untuk dia dijadikan isteri di samping menjadilanya seorang wanita yang solehah.....

June 16, 2011 at 9:23 AM

Ya, suda ku agak..dr gmbr firstnya aku tgok 'V' shape d pinggangnya tu mmg ada something wrong..mmg bukan 'V' shape milik kaum Hawa yg tercipta dgn indahnya..

June 16, 2011 at 10:26 AM

perggghh...ayu2 pn tnaga llaki juga ni..skali mnendang sakit teii..kekekeke

June 16, 2011 at 10:59 AM

@~NieZa~ mmg la sakit..

@sampah hitam ahahah knp la sampai macm tu sekali ko terniat..heheh nasib baik niat..

@Finie Ramos uik..V shape?? mana satu ni..

June 16, 2011 at 11:15 AM

Menurut anatomi badan manusia, V shape ni yg bahagian tulang pinggang d bawah pusat tu ba..yg bsambung sma tulang paha (bhgn alat *****)..itu la V shape...klu ppuan, V shape dia btul2 bentuk V yg cantik, klu llaki pny V shape ada mcm bersegi sikit..hampir2 ke 4 segi suda n kurang cantek.hihih..itu la tips cemana mau tau dia ppuan ori atau imitation.

ciptaan Tuhan smua cantik~

June 16, 2011 at 2:04 PM

staga lawa ne dia.. huhu lelaki rupanya

Post a Comment

Korang rasa ada sesuatu yang nak di katakan? jangan simpan, kongsikan bersama...