Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

Bas Sekolah Macam ni, Kompom Teda yg Ponteng

Saturday, December 17, 2011 1 ,000,000 terlepas cakap
Salam berhujung minggu.

Pelbagai ragam kita boleh lihat anak-anak kecil kita masa hantar dorg naik bas sekolah. Ada yg nangis ada pula yang malas-malas. Tapi menghantar mereka ke sekolah akan menjadi suatu kerja yang mudah sekiranya bas sekolah anak-anak ni adalah cute dan comei-comei. Macam kat negara Nippon paint ni, bas sekolahnya amat-amat menarik. Kalau macam ni lah punya bas sekolah, aku pun ulang UPSR la.. hahaha
















































akukata : lepas ni harap ada ler pengusaha bas sekolah yang nak buat bas mcm ni hahaha




1 comment

December 17, 2011 at 11:47 AM

hihihi kiutnya, klo mcm tuh la bas2 sekolah d malaysia. kompom budak2 semua mahu pi sekolah jak. ahhaha

Post a Comment

Korang rasa ada sesuatu yang nak di katakan? jangan simpan, kongsikan bersama...