Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

Koleksi Ucapan Tahun Baru 2012

Saturday, December 31, 2011 2 ,000,000 terlepas cakap
SELAMAT TAHUN BARU ucapan yang banyak diucapkan melalui pengucapan, email, status kat FB, SMS, twet kat tweter, dan apa saja medium yang boleh disampaikan. Demikian juga pengisian ucapan tersebut, pelbagai dan bermacam-macam. Ada yang romantik, sedih, bersemangat dan tak lupa yang kelakar. Manakah pilihan anda?




Detik,Minit,Jam,Hari,Minggu,bulan dan Tahun,Selama mana’pun engkau menunggu aku,sesekali aku tidak akan berubah
Kerana aku bukanlah PoweR RangErz..=p
Selamat tahun baru 2012
“Raja Valentinus mengorbankan kepalanya demi Rakyatnya,..”
“Romeo mengorbankan nyawanya demi JuLiet…”
Tapi aku hanya mengorbankan RM0.30 demi untuk mengucapkan…
“Selamat tahun baru 2012,
Tatkala aku menulis namamu di langit
tetapi awan datang menghapusnya
Lantas aku menulis namamu di pantai
tetapi pula ombak menghapusnya
Jadi di tahun baru 2012 aku menulis namamu di hatiku
tiada siapa yang bisa menghapusnya.
A B C D E F G H I J
K L M N O P Q R S
T V W X Y Z
oops! i miss “U” in new year
happy new year 2012
JIWA akan sepi tanpa TEMAN.
HATI akan mati tanpa IMAN.
HARI ini adalah KENYATAAN,
SEMALAM adalah KENANGAN,
ESOK adalah IMPIAN.
Sucikan HATI,
Jernihkan PIKIRAN.
Sambutlah Tahun Baru 2012
Semoga damai dan kasih Allah mengisi setiap hari dalam hidup Anda dan cahaya jalan Anda melalui Tahun Baru. Berharap anda dan keluarga anda selalu selamat dan bahagia. Selamat Tahun Baru 2012.
Jadilah lilin. Jadilah cahaya. Jadilah sinar dalam gelap. Jadilah inspirasi & membuat perbezaan besar dalam hati lain, Selamat Tahun Baru 2012.
Hari ini adalah kesempatan baik untuk berdoa, untuk peduli, mencintai, untuk tersenyum, untuk mengatakan, Selamat Tahun Baru 2012.
Sebelum operator sibuk, sebelum SMS pending, sebelum bateri low, aku ucapkan Selamat Tahun Baru 2012.
Waktu terus berlalu, lembaran demi lembaran telah dilalui. Coretan demi coretan telah memenuhi, kadang tak bererti, kadang tanpa makna, atau hanya sedikit makna. Semoga di tahun ini setiap lembaran memiliki makna, setiap lembaran bermanfaat. Selamat tahun baru 2012.
Malam ini ‘kan berlalu, minggu ini ‘kan beranjak, bulan ini akan pergi, tahun ini ‘kan meninggalkan. Sejarah kehidupan, catatan suka dan duka, menyongsong tahun baru. Selamat tahun baru 2012. Semoga selalu berjaya dan sejahtera.
Matahari menyelinap dibalik bukit, sembunyikan kenangan hidup, menyimpan lembaran usang, menyambut hari-hari muda, sebentar lagi akan menjelang. Selamat datang tahun baru 2012, harapan baru dan perubahan.
Malam ini akan berlalu, minggu ini akan beranjak, bulan ini akan pergi, tahun ini akan meninggalkan. Sejarah kehidupan, catatan suka dan duka, menyongsong tahun baru. Selamat tahun baru 2012. Semoga selalu berjaya dan sejahtera.
masa lalu adalah kenangan
hari ini adalah goresan
hari esok adalah harapan
selamat tahun baru 2011
selamat tinggal kenangan
selamat datang harapan
Selamat tahun baru 2012
Semoga selalu dapat temen baru
Rezeki baru
Tapi bukan istri dan kekasih baru!
tetttt tetttt tettttt…
terompet berbunyi
menandakan akhir tahun ini
selamat datang tahun baru…
Tentu terus berganti
Terasa cepat sekali
Tentu kita terus sehati
Di tahun 2012 nanti
Selamat tahun 2012 sukses selalu
Wishing u SUNLIGHT in u’r heart
SUCCESS in u’r path
ANSWERS to u’r prayers..
HAPPINESS in u’r life..
SMILE in u’r face..
Happy New Year 2012
Every second passed,
every moment happened,
every action taken may joy
and blessing be with you.
Happy New Year 2012
Keluar dari kereta setelah di parkir
Melihat gadis cantik sekali
Wishing U Hepi new year
Oh Wahai kekasih hati!
Dengan tulus kami sekeluarga ucapkan selamat tahun baru 2011
Sukses selalu menyertaimu
Dan sampai jump di tahun 2012
the year has almost gone, but made us strong
the path was long, but we've walked with songs
there were fears and tears, but we had reasons for cheers!
happy new year 2012
Oh my Dear., Forget ur Fear., Let all ur Dreams be Clear., Never put Tear, Please Hear., I want to tell one thing in ur Ear.., Wishing u a very Happy “NEW YEAR”
hidup hanya sebentar
sebentar senang
sebentar sedih
sebentar HepI
sebentar banyak duit
sebentar nangis
sebentar ketawa
Eh, sebentar lagi ganti tahun
SeLaMat tahun baru ya
let sun bring you hope
let stars bring you rightness
let love bring you happiness
let my message bring you the dream come true
happy new year 2012
wish you all the best
BùKà HaT! dPt “CiNtA” BùKà TàñGàN dPt “PérSàHàBàT4ñ” Bùk4 m4t4 dpt “pém4ñd4ñg4ñ” bùk4 hp éh dpt “pés4ñ” bùk4 pés4ñ dpt ùç4p4ñ…’ SeLaMaT TAHuN BarU 2012
Fren, i’m really sorry if i had mistaken or disappoint u.. May new year peace touch every heart.. Thx 4 being my fren.. God bless y’all always…:-D tet tret teEeEeEt Happy New Year 2012 :-D have a pleasant new year eve..
FAITH makes all things possible,
HOPE makes all things work,
LOVE makes all things beautiful.
May you have all three in this New Year 2012
SMiLE-it makes U look nice!
PRAY-it makes U stronger!
GIVE-it makes U richer!
LOVE-it makes U know life!
HaPPy NeW YeAr
Yesterday is memory. Today is a gift. TOmmorow is a Hope. Let’s begin New Year 2012 with faith, love, peace and new hope. GBU
Happy New Year 2011. May this new year bring us a new spirit to reach all your dreams, good health and a happiness forever…
No regret about the past…
No fear about the future…
New hopes & dreams in 2012…
Thankful to God for His blessings in 2012…
Happy New Year !!
Only open HEARTS receive LOVE
only open MINDS receive WISDOM
only open HANDS receive GIFTS
and..
only SPECIAL FRIENDS receive my Happy New Year greeting .

Selamat Tahun Baru dari EZURAH











2 comments

December 31, 2011 at 11:39 PM

amboi kemain ko.

December 31, 2011 at 11:49 PM

@PK Biasalah szan, aku kan fahaman kapitalis wakakakaka

Post a Comment

Korang rasa ada sesuatu yang nak di katakan? jangan simpan, kongsikan bersama...