Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

Inilah 50 Sarapan Terbaek di Seluruh Dunia

Sunday, October 23, 2011 7 ,000,000 terlepas cakap
Assalamualaikum dan selamat pagi Malaya dan Borneo

Ok pagi-pagi mesti korang laparkan? yerlah semalam mimpi yang bukan-bukan, kena kejar naga la, ular la, hantu la, Ah Long la..macam-macam.. Ok untuk regain tenaga korang balik, JOM!! aku belanja korang makan sarapan, menu ada kat bawah ni, korang pilih jew mana-mana yang korang berkenan yer..OK JOM!! nyam~nyam~nyam~

Iran


Cuba


Polish


Sepangnyol


Tanah Inggeris (Englang)


Hawaii (Sihatnya sarapan..)


Sweden


iceblender Iceland


Portugal


Morroco


Brazil


Itali


Welsh


Denmark


Australia


Alaska


German


Amareyka (ni dgr2 ceta dari obama, ni sarapan yg pemes di sana)


Perancis


Pinoy a.k.a Filipin (perghhhhh mangga ka tu)


Scottish


Thailand


Argentina


Irish


India


Mexico


Rusia


Vietnam


Peru


Canada


Mesir


Jepun


China


Malaysia


Bolivia


Belize (ada ker negara ni, aku tak taw ada pla..)


Hungry


Korea


Pakistan


Mongolia


Jordan


Venezuela


Colombia


Ghana


Estonia


Bahamas


Costa Rica


Demonician Republic


Turki


Uganda



7 comments

October 23, 2011 at 11:11 AM

nasi lemak juga paling terbaik n senang di cari.....roti canai hahaha

October 23, 2011 at 11:48 AM

@Izwan dE Omen betol, betol, betol..hehehe

October 23, 2011 at 11:53 AM

kesian jugak bfast terbaek org cuba dgn ostrolia. btw msia nasi lemak la bfast tbaek nya. nda pun nasi kuning :P

October 23, 2011 at 12:04 PM

@Pinung is VizarDbetul2...minum pn paling sedap kalo sarapan teh tarik..n kopi ais....mkn nasi lemak sarapan x payah mkn lunch lg hhaahahah

October 23, 2011 at 12:57 PM

@izaRamos ehehe..nasi lemak laen dimensi punya tahap terbaik..ehehehe

@Izwan dE Omen ko minum pagi2 lagi kopi ais? hahah aku klu bab minum aku suka kopi panas, klu sejok Teh C special..baru UMPHHHH..

October 26, 2011 at 10:38 AM

huhh.. kalau la sarapan ku tadi ada yg mcm d atas espesyeli dr canada tu, alangkah hepi ny rasa perut.. hahhaha...

October 26, 2011 at 1:54 PM

@Anne Nurain Hamboii.. bukan maen ko ar..mau enak ar..hehehehe

Post a Comment

Korang rasa ada sesuatu yang nak di katakan? jangan simpan, kongsikan bersama...