Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

Gaya snap gambar yang betul

Monday, November 29, 2010 2 ,000,000 terlepas cakap
Post kali ini aku dedikasikan kepada rakan aku di kampus. Beliau merupkan seorang yang amat sangat sungguh meminati bidang potograpi tapi sayangnya beliau telah silap memilih bidang. Tapi minat dan kecintaan yang mendalam tidak mematahkan semnagat beliau. Oleh itu, mari kita sama-sama lihat lah gaya-gaya yang betul dan benar semasa hendak snap gambar. Anda boleh belajar dari mereka ini. JOM!!!












pakcik ni terlupa bak tutup part seluar yang wajib di tutup


Nak gambar lagi?:




2 comments

November 29, 2010 at 3:45 PM

haha..lawalah sampai bertunggik durang ni menyenap

November 29, 2010 at 6:38 PM

@Mama JnJ

gambar last tu yg sengal ckit mama..
hahaha

Post a Comment

Korang rasa ada sesuatu yang nak di katakan? jangan simpan, kongsikan bersama...