Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

Botol boleh lipat

Tuesday, March 15, 2011 4 ,000,000 terlepas cakap
Memandangkan kerajaan menerusi kementerian kesihatan telah mengumumkan bahawa botol usus susu yang mengandungi PBA kini tidak boleh di gunakan, maka dengan ini aku nak kongsikan satu jenis botol. Tapi bukan bukan botol susu la. Botol ni boleh lipat lagi taw, plus cute. JOM!! kita cari botol dalam gambar ni dekat kedai..

















aku kata : Eh!! botol ni macam botol Mr. Bean kan? perasan tak?

4 comments

March 15, 2011 at 11:23 AM

bang..bang...sy mo oder 48 dozen..urgent punya k~

March 15, 2011 at 12:57 PM

wow.. best ni kalau aku ada... huhu

March 15, 2011 at 1:04 PM

Hati2, manatau botol ni termasuk dalam jenis plastik yg diharamkn, ehe..

March 15, 2011 at 2:24 PM

@Finie RamosBoleh dik..boleh dik tak hal punya..hahaha

@Zulkifly Omar hahaha mmg best..sng nak bawa klu dah kosong

@samizul.net GULP..bahaya tu taw hahaha

Post a Comment

Korang rasa ada sesuatu yang nak di katakan? jangan simpan, kongsikan bersama...