Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

Pasangan yang telah mengembara selama 11 tahun

Tuesday, March 15, 2011 4 ,000,000 terlepas cakap
Herman and Candelaria Zapptelah memulakan pengembaraan dengan hanya menggunakan kereta Graham-paige yang telah berusia 83 tahun pemberian atok Herman. Pada mulanya mereka hanya ingin mengembara dari Argentina ke Alaska, taw-taw memanjang pula kaki dorang sampai menjadikan jarak 142,000, menghasilkan 4 orang anak dan tempoh perjalanan adalah 11 tahun. Mereka juga telah memberikan pendidikan kepada anak-anak di sepanjang perjalanan mereka itu. Maksudnya anak dorang ni tak da la pegi sekolah. Lepas tu, yang bestnya anak dorang ni memiliki pelbagai jenis kewarganegaraan. FUH!! dan keluarga ni tak terfikir lagi untuk berhenti..JOM!!! tengok gambar-gambar dorang..heheh











































dikisahkan di : dailymail kalau nak taw kisah-kisah pengembaraan mereka ni..

4 comments

March 15, 2011 at 9:05 AM

pregnant smbil jalan jauh..jalan grable lagi tu...mmmmm..................x apa2 ka tu??

March 15, 2011 at 11:04 AM

best nyaaaaa....
banyak tempat da dorang pegi..

March 15, 2011 at 2:27 PM

@Anne Nurain Nama pun dah minat finie..mana la dorang kesah pregnant ke tak

@Anne Nurain Yer la dah jauh sgt tu..dari alaska sampai ke asia..

Anonymous
March 20, 2011 at 12:07 AM

how can they afford their life? i wonder if they are working

Post a Comment

Korang rasa ada sesuatu yang nak di katakan? jangan simpan, kongsikan bersama...