Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

Ratu Porn, Maria Ozawa selamat dari gempa

Sunday, March 13, 2011 2 ,000,000 terlepas cakap
Hahah pagi Allz..
Ini ada kisah best dari akhbar Kosmo. Hahaha aku ketawa habis dulu yer..hiiihihihi.. apa kisah dia? ni haaa pasal Miyabi A.K.A Maria Ogawa. Kisahnya dia ni terselamat dari gempa baru-baru ni. Yang aku tak tahan, cerita sal dia ni pun boleh-boleh masuk paper, tak sangka ada jg orang yang ambik taw pasal dia ni dalam huru hara kat negara tu. JOM!! baca cerita dia kat bawah nun...


JAKARTA - Nasib pelakon pornografi Jepun, Maria Ozawa menarik perhatian ramai selepas negara tersebut dilanda gempa bumi dan tsunami kelmarin.

Para peminatnya di Indonesia yang mengenalinya dengan gelaran Miyabi tertanya-tanya keadaan pelakon itu selepas bencana tersebut.

Akhbar Kompas semalam melaporkan Miyabi menulis di akaun laman sosial Twitter miliknya menyatakan bahawa dirinya selamat.

"Setelah gempa bumi, saya selamat dan berada di kem bersama semua anggota pasukan pengurusan saya," tulis Miyabi dalam bahasa Jepun.




Aku kata : hahahah sapa-sapa yang minat tengok lakonan dia ni, mesti happy baca berita ni kan? kikikiiiii

2 comments

March 14, 2011 at 12:48 AM

heheheh dia juga yg dtnya2.. ceh

March 14, 2011 at 6:32 AM

@Zulkifly Omar hahah artis terkenal ni zuol..sapa yg tak ambil peduli mmg rugi lah hehehe

Post a Comment

Korang rasa ada sesuatu yang nak di katakan? jangan simpan, kongsikan bersama...