Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

Lelaki yang akan memecahkan rekod dunia lelaki paling kecik

Monday, March 14, 2011 3 ,000,000 terlepas cakap
mari berkenalan dengan lelaki yang memecah rekod sebagai lelaki paling kecik di dunia. OK, lelaki ni berasal dari negara jiran kita iaitu Filipin. Umur pla tahun depan 18 tahun maknanya tahun ni 17 tahun lah. Ketinggian lelaki ni adalah 22 inci sahaja. FUHH kecilnya.. Nama dia Junrey Balawing. Beliau telah memecahkan rekod sebagai lelaki paling kecik yang dipegang oleh seorang lelaki nepal, Khagendra Thapa Magar, 26.4 inci. Namun beliau masih belum mendapat lampu hijau sebagai lelaki paling kecik di dunia oleh Guiness Book Of record. Namun Pihak jurucakap Guiness telah pasti akan memberikan gelaran kepadanya. Junrey Balawing bila ditanya berkenaan dengan gelaran itu, beliau berkata,
“If I were the smallest man in the world, it would be very cool,”
Aiman tak kesah pun.. JOM tengok gambar-gambar dia..
























aku kata : comel gambar-gambar dia heehehee

3 comments

March 14, 2011 at 8:31 PM

a'ah laaa mmg comel punnn hehe xD

March 14, 2011 at 9:50 PM

@Nana Liyana heheh taw tak per hehehe

March 21, 2011 at 11:38 AM

comel ;D

Post a Comment

Korang rasa ada sesuatu yang nak di katakan? jangan simpan, kongsikan bersama...