Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

Bunuh 4 orang kerana tidak dibenarkan memandu

Monday, February 14, 2011 2 ,000,000 terlepas cakap
NEW YORK - Seorang artis grafiti, Maksim Gelman yang bersenjatakan lima bilah pisau mengamuk selama 28 jam di bandar raya ini sebelum dia ditangkap kelmarin.


Menurut polis, Gelman yang berusia 23 tahun membunuh bapa tiri dan bekas kekasihnya, Yelena Bulchenko pada Jumaat lalu.

Pemuda itu turut membunuh ibu bekas kekasihnya sebelum dia melanggar sehingga mati seorang pejalan kaki dengan menggunakan sebuah kereta.

Lelaki itu sempat menikam seorang lagi pejalan kaki sebelum dia ditangkap polis di Times Square di sini kelmarin.

Menurut sumber, Gelman melakukan pembunuhan itu hanya kerana bapa tirinya melarang dia memandu kereta Lexus milik keluarga mereka.

Pemuda itu kemudian bertindak menikam bapanya yang berusia 54 tahun pada pukul 5 pagi Jumaat di apartmen mereka sebelum melarikan diri dengan mencuri kereta Lexus itu.


Gelman kemudian pergi ke rumah bekas kekasihnya dan menikam dia dan ibunya sehingga mati.

Pemuda itu kemudian melanggar seorang pejalan kaki yang kemudian mati sebelum dia menikam tiga orang lagi namun mereka tidak mati cuma mengalami kecederaan.

Dia ditangkap selepas seorang penumpang memberitahu anggota polis bahawa seorang lelaki yang wajahnya disiarkan akhbar kerana menikam mati empat orang berada bersama mereka di dalam tren.

Penumpang itu memberitahu polis tersebut di platform tren.

Gelman kemudian keluar dari tren itu dan menaiki sebuah tren lain sebelum dia menikam seorang penumpang.

Dia kemudian menuju ke bilik pemandu dengan menyamar sebagai polis.

Namun, dia bernasib malang kerana salah seorang anggota polis yang sudah berada di dalam bilik pemandu tersebut bertindak menjatuhkan Gelman sebelum menangkapnya. - Agensi

aku kata : orang macam ni pun ada ka?
dikisahkan di: kosmo..cuba cek ada tu..

2 comments

February 14, 2011 at 7:02 PM

ee bikin takut... cuba bah sekali ada d kk nie wakakkakakka

February 15, 2011 at 6:29 AM

@bell bebet eeihhh..jgn ko minta2 bha sana..matai kita..

Post a Comment

Korang rasa ada sesuatu yang nak di katakan? jangan simpan, kongsikan bersama...