Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

'Saya ok mak!!" bayi dalam kandungan beri isyarat bagus

Saturday, February 5, 2011 5 ,000,000 terlepas cakap
MAIDSTONE - Seorang ibu yang bimbang mengenai kesihatan bayi yang dikandungnya mendapati anaknya itu membuat isyarat bagus semasa perutnya diimbas di sebuah hospital di Kent, Britain, lapor sebuah akhbar semalam.


Ibu bayi itu, Donna Sayer, 29, dan seorang jururawat tergelak selepas mereka melihat bayi itu memberikan isyarat bagus semasa diimbas.

Menurut Donna yang merupakan seorang pengurus makanan dan minuman di Kelab Kriket Kent, bayi itu seolah-olah mahu memberitahu bahawa dirinya berada dalam keadaan baik.


Wanita itu berkata, pemeriksaan itu dibuat selepas jururawat berkenaan menyatakan bayi dalam kandungannya normal.

Namun, bagi mendapatkan kepastian mengenai bentuk bayi itu, satu pemeriksaan imbasan dibuat.


Donna dari Whitstable yang dijangka melahirkan anak dalam bulan Mei ini berkata, semua pihak berasa hairan apabila melihat gambar tersebut. - Agensi

5 comments

Anonymous
February 5, 2011 at 7:44 AM

hehehe..aku harap dapat baby cama ni jugak oOo...dalam perut da nampak bijaknya :)


catherine malas log in

February 5, 2011 at 8:05 AM

@Anonymous hahah cath..aku doakan ko dapat anak yg bijak dan pandai..heheh bila dah besar dapat jaga ko..

p/s : lawak statement ko malaz mau log in hehehe

February 5, 2011 at 9:57 AM

Mudah2n baby tu normal n slamat la..takut2 plak jarinya mmg kurang..na'uzubillah~

February 5, 2011 at 11:36 AM

comel nye bby tu..mantop

February 5, 2011 at 1:52 PM

Bagus baby ni....
Kecik2 dah femes masuk internet....

Post a Comment

Korang rasa ada sesuatu yang nak di katakan? jangan simpan, kongsikan bersama...