Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

Lagi gambar krisis di Mesir

Tuesday, February 1, 2011 9 ,000,000 terlepas cakap
Tadi aku masuk fan page Selamatkan Pelajar Dan Rakan di Mesir. Status tu cakap ayat ni
ALHAMDULILLAH. SEMUA PELAJAR KITA INSYAALLAH AKAN DIBAWA KELUAR DARI MESIR MELALUI KAPAL TLDM. :')

"Lebih banyak kita bersyukur, lebih banyak yang Allah akan beri pada kita"

Syukurlah..Nampaknya kerajaan dah mula memandang serius krisis ini..Jom kita lihat lagi gambar-gambar krisis ini.































Gambar ditayangkan di :singgit.com/

9 comments

February 1, 2011 at 9:53 PM

alhamdullilah...

February 1, 2011 at 9:58 PM

@senydream Yes..sykur

February 1, 2011 at 11:42 PM

ooo...ni blog awk erk??..hehe2..lau sy tekan name awk kat komen xkuar pon blog awk ni ha..tekan kat shoutbox bru kuar..ok2 nice to meet you..:)

February 1, 2011 at 11:43 PM

leh x nk tyer mcmner awk buat kat name saya y jdi warne biru tu?..maksudnyer bile klik terus kuar blog sy?..

February 1, 2011 at 11:46 PM

@senydream eh awak maksud kan yg mana ni? heheh aku kurang faham hehehe

February 2, 2011 at 8:58 AM

Yg bediri2 pegang perisai tu xsolat ka?huhuhuh

February 2, 2011 at 9:01 AM

@Finie Ramos hahahahah like ur statement sis..heheh pedas giler..

February 2, 2011 at 9:48 AM

^_________^ Tp mesir bukan 100% muslim pun..dorg mix2 mcm kita jg d Malaysia...tp dorg ada diskriminasi la..xmcm kita 1malaysia...

February 2, 2011 at 10:11 AM

@Finie Ramos iya betul2..harap2 negara kita tak jadi mcm tu nnt..

Post a Comment

Korang rasa ada sesuatu yang nak di katakan? jangan simpan, kongsikan bersama...