Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

[Rekod] Anjing Paling Besar + Tinggi di dunia 2011

Thursday, February 3, 2011 2 ,000,000 terlepas cakap
Dengan berat 245 pound dan ketinggian 43 inci, George, telah dianugerahkan sebagai pemegang rekod anjing peliharaan yang terbesar dan tertinggi di dunia 2011 oleh world guiness book of record. Perghhhhh burung kasawari mesti jelos sebab tak dapat gelaran ni hahaha. George berusia 5 tahun dan di lahirkan pada 17 november 2005. Anjing ni tak tido tempat biasa taw, tuan dia bagi dia tido di katil yang bersaiz besar....seekor dia jer. Makan pula, 11o pund makanan setiap bulan. Apa yang best, dia duduk di bangku seperti manusia hahahaha korang tengok gambar lah..JOM!!!!


"In my 45 years of experience working with giant breed dogs, without question, George is the tallest and largest dog I have ever seen." Dr. William Wallace, Buena Pet Clinic, Tucson Arizona.




"He is certainly the largest dog I have ever seen." Dr. James P. Boulay, Veterinary Specialty Center Tucson, Arizona.
































aku kata : sori lah kali ni aku dapat post sekali jew ni hari sebab website hostel kena blocked. apa pun teruskan kesetiaan korang hahahah macam tibi pula...

dikisahkan diri : korang cari sendiri

2 comments

February 3, 2011 at 7:23 PM

Besar juga anjing ni?
Apa lah yang dia makan ni hari2?

From:
lunaticg.
SBC Admin.
Sabahan Bloggers Club.

February 3, 2011 at 7:51 PM

@Sabahan Bloggers Club ntahlah lunatic hahaha haku pun nda taw..silap2 dia makan tuan dia tu..hahaha

Post a Comment

Korang rasa ada sesuatu yang nak di katakan? jangan simpan, kongsikan bersama...