Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

'Baby Gaga' Ais krim berperisa susu wanita

Monday, February 28, 2011 2 ,000,000 terlepas cakap
LONDON - Sebuah restoran di sini menjual aiskrim yang diperbuat daripada susu badan wanita, lapor sebuah akhbar kelmarin.


Restoran tersebut yang terletak di Covent Garden menjual ais krim pelbagai perasa itu pada harga £14 (RM68.86) dan diberi nama Baby Gaga.

Pihak pengurusan aiskrim itu kini mencari lebih ramai wanita untuk membekalkan susu badan dan diberikan upah untuk tujuan tersebut.

Wanita yang mengeluarkan susu badan sebanyak 283.49 gram akan diberikan wang sebanyak £15 (RM73.77).

Salah seorang pembekal susu itu, Victoria Hiley, 35, dari Leeds menyatakan dia pada mulanya melihat iklan yang menyatakan bayaran akan diberi kepada wanita yang boleh membekalkan susu badan.

"Saya ketawa (apabila melihat iklan itu)," katanya.

Menurutnya, jika golongan dewasa mengetahui betapa sedapnya rasa susu badan, ibu-ibu yang baru melahirkan anak akan lebih bersedia untuk menyusukan anak.









akukata : macam-maca cara dorang ni nak bisnes taw..idea gila vavvy semuanya..

2 comments

February 28, 2011 at 9:07 AM

huish!!!jd cmna la tu status 'ibu-susu' atau 'saudara sesusu' yg xbleh d kwini..mna tau ada parents p beli susu ni pastu c susu baby dorg smpai knyang 3kali.nah!!

February 28, 2011 at 12:57 PM

@Finie Ramos ntah lah finie..dorang ni mana pikir benda mcm tu..apa yg penting..UNTUNG

Post a Comment

Korang rasa ada sesuatu yang nak di katakan? jangan simpan, kongsikan bersama...