Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

Majlis kahwin tema gothic

Friday, February 11, 2011 1 ,000,000 terlepas cakap
Gothic..penah dgr perkataan tu? hahah korang nak taw lebih lanjut korang boleh tanya uncle google. Ok aku saja jer nak tunjuk gambar-gambar perkahwinan ala-ala gothic. Mana la taw korang tengah fikir-fikir nak kawen, bingung nakkan tema apa untuk perkahwinan korang. Jadi gambar ni korang boleh gunakan sebagai panduan korang hahaha..JOM!! heheh























































1 comment

February 14, 2011 at 9:36 AM

Jadi paderi nya cmna??

Oya..napa suda blog mu ni lmbt suda??pndai hang2 lg..kasi kurang la ba gadget tu, k~

Post a Comment

Korang rasa ada sesuatu yang nak di katakan? jangan simpan, kongsikan bersama...