Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

Menifesto Pilihanraya umum DUN WSB

Wednesday, February 2, 2011 7 ,000,000 terlepas cakap
Selamat Sejahtera salam 1Blogspot untuk korang,
Aku calon dari Parti Blogger-Blogger Skema di sini ingin memberikan beberapa patah pepatah untuk korang bersempenan PilihanRaya di DUN WSB. Minta pinjam telinga untuk dengar, pinjam jari untuk skroll/klik Mouse minta hati untuk baca. Hahahaha


Mari aku alihkan kepada korang dengan satu isu yang sehangatnya isu dan krisis di Mesir iaitu isu BOTM. Apa tu BOTM? bukan bola, tapi Blog Of The Month. Korang boleh rujuk kat sini apa tu BOTM. BOTM ini adalah satu platform kepada blogger-blogger di antara galaksi Purnama Merindu menunjukkan taring masing-masing dalam dunia bloggermania. BOTM ini merupakan satu tradisi turun temurun sebuah masyarakat kuno Wasaber yang bermotokan 'once wasaber always wasaber'. Menurut NASA, masyarakat ini telah lama wujud dan telah berkampung diblogspot ini setelah sekian lama.

Berbalik kepada cerita BOTM tadi, aku betul-betul tak percaya bahawa aku telah sampai ke peringkat undian. Aku betul-betul gumbira sampai menitiskan air mata dan menyebabkan kawasan sekitar banjir dengan air mata aku. Ya la, sapa yang tak gembira, dari pada jutaan trillion yang mencuba nasib di setiap ujibakat yang di adakan di setiap planet-planet di pelusok galaksi ni, aku tersenarai dalam 15 calon terakhir yang akan dipilih menjadi wakil/duta Galaksi ini ke Persatuan bangsa-bangsa Galaksi. Korang boleh rujuk senarai calon yang bertanding di sini, korang akan nampak satu nama yang comel kat situ hahaha

Klik Imej kalau mau saiz macam gajah berak

Aku telah buat manifesto aku di sini. Korang boleh baca balik dan hayati pembaharuan yang akan aku bawakan kepada korang nanti. Undian anda adalah satu rahsia kerajaan dan akan terus dipelihara di dalam arkib blogspot. Ok cukuplah aku berkemban berkempen kat sini, aku nak pegi ke setiap ceruk kampung lagi membawakan mesej keamanan untuk rakyat Mesir dan Palestin. Kalau korang rasa aku layak, undilah aku dengan seikhlas dan sewangi hati korang, kalau rasa aku tak layak untuk menang, aku sentet, mantra dan jampi-jampi korang malam jumaat nanti. Hahahaha

Sekian, Terima Kasih
Calon DUN WSB,
Ketua Rapat Umum,
Parti Blogger-Blogger Skema
Seluruh Kampung Pecah.

7 comments

February 2, 2011 at 9:53 AM

ohhh..dsni ka..wokey..nnt sy undi...tp mcm sy blum bc btul2 lg..xpa, mau d lukis muka ko hensem2 skit ni~

February 2, 2011 at 10:07 AM

@Finie Ramos hahahah..bh kasi lukis lawa2 ar..heheheh

February 2, 2011 at 10:46 AM

aku tau siapa pemenangnya! hahaha

February 2, 2011 at 10:46 AM

Jeng3! Muahua3! XD

February 2, 2011 at 10:47 AM

@Catherine- sejak bila ko jadi nujum ne?? kasi taw la bha cath..

February 2, 2011 at 10:47 AM

@Catherine- Waa mantap ni tahu sudah sapa yang menang.. Jadi geng juri kah Catherine? Ehe..

February 2, 2011 at 10:48 AM

samizul..ko ketawakan aku??hahaha
nasib baik ko sponsor..tak jadi aku jampikan ko hahaha

Post a Comment

Korang rasa ada sesuatu yang nak di katakan? jangan simpan, kongsikan bersama...