Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

[Foto] Ariel dijatuhkan hukuman ; Kes beres

Wednesday, February 2, 2011 4 ,000,000 terlepas cakap
Seluruh pelusok nusantara dah tahu yang hukuman Ariel telah diputuskan semalam. Hakim Singgih Budi Prakoso di Mahkamah Daerah Bandung menjatuhkan hukuman hukuman penjara tiga tahun enam bulan dan didenda 250 juta rupiah (RM85,000) ekoran kesalahannya. Kesalahan apa? korang dah taw juga, kes dari tahun lepas lagi ni, kalau korang masih tak taw jg sumting wrong sudah tu. Apa pun korang layan lah gambar-gambar semasa hukuman tu dijatuhkan.

























aku kata : Lepas ni Luna Maya single so korang yang lelaki masih ada peluang hahaha..

4 comments

February 2, 2011 at 10:42 AM

dia menyesal suda...x pa...sally setia menunggu...

February 2, 2011 at 10:44 AM

@Catherine- hahahaha tu lah tp tu gambar dia siap menyigup kirai lagi tu..releks jak

February 2, 2011 at 11:04 AM

Peliklah napa Luna Maya nanges pula masa kena jatuh hukuman tu.. Oit tu baru hukuman 'sivil' penjara lah.. Dakwaan pun atas sebab 'penyebaran n memiliki'. Bukan sebab dah ehem2, LOL

February 2, 2011 at 11:10 AM

@www.samizul.net hehehe betul sam...tu la dulu dia kasi tinggal aku..hahahah

Post a Comment

Korang rasa ada sesuatu yang nak di katakan? jangan simpan, kongsikan bersama...