Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

Pasangan Pelik ; Gay dan Lesbian berkahwin

Wednesday, February 2, 2011 13 ,000,000 terlepas cakap
PRAGUE - Sepasang kekasih di Republik Czech layak digelar pasangan paling pelik di dunia kerana mereka jatuh cinta selepas kedua-duanya menjalani pembedahan menukar jantina.

Dominik Sejda, 45, atau nama asalnya Ilona Tomeckova, dilahirkan sebagai wanita pernah menjalani pembedahan menukar jantina untuk menjadi lelaki dan dia kini hidup bersama dengan seorang lelaki yang telah menukar jantina menjadi perempuan, Andrea Kajzarova, 32.

Sejda memainkan peranan sebagai lelaki manakala Andrea merupakan wanita dalam hubungan tersebut.


Mereka yang bekerja sebagai pembantu ambulans di dua hospital di sini, berkenalan dalam satu laman web pondan.

Lebih aneh, Sejda pernah melahirkan seorang anak lelaki 25 tahun dahulu, Radim, yang juga telah menjalani pembedahan untuk menukar jantinanya menjadi wanita. - Agensi



13 comments

February 2, 2011 at 8:50 AM

wat de hekkk!! Tp 'prempuan' tu mmg cantik laa...yg pkai spek tu ba..hehe

February 2, 2011 at 8:53 AM

@Finie Ramos hahaha mmg 'pompuan' tu cantik..nampak gaya jadi jg transformasi dia..

February 2, 2011 at 10:48 AM

astagaaaa dunia mau kiamat!

February 2, 2011 at 10:51 AM

@Catherine- kita dihujung2 sudah ni cath..

February 2, 2011 at 10:58 AM

aku konpius.. yg pkai spek tu sebelum ni lelaki ka? then yg lelaki tu sebelum ni ppuan ka? lau betul sgkaan ku, ngam la tu ppuan jadi lelaki.memang xda muka ppuan jugak pun.. hehehe...

February 2, 2011 at 11:06 AM

@anne-nurain btol la tu yg ko cakap kan tu..dan yg 'lelaki' tu sebelum tukar jantina dia penah beranak dan anaknya tu pun tukar jantina jg..cuba fahamkan ayat yg last tu..

February 2, 2011 at 11:43 PM

punyaaa kili ! stgaaa ! bduhhh :D

February 3, 2011 at 10:46 AM

yg 'lelaki' tu ngam jd lelaki cz x cntik jgk dia jd ppuan.. hehehe...

February 3, 2011 at 5:47 PM

@Nana Liyana hahahha budus yg melampau bha..

@anne-nurain ahahahah terasa dia kalau dia taw ko cakap mcm tu taw..emo ni terus..

February 3, 2011 at 11:53 PM

haha. adeh durg ni. tp walaupun durg tukar jantina, durg still minat opposite sex. kira ok la bah tu kan? hahahahah.

February 3, 2011 at 11:57 PM

biar laa... dpat aku bayangkan ni dia pi sudut2 rumah dia pastu kuis2 lantai macam watak anime slalu buat tu... hahahaha..

February 4, 2011 at 12:07 AM

@.fadzmie.met. hahahaha betol jg tu kan? heheheh

@anne-nurain ahahaha imijinasi tahap tinggi ko anne

Anonymous
April 27, 2011 at 11:14 AM

If I had no sense of humour, I would long ago have committed suicide.

Post a Comment

Korang rasa ada sesuatu yang nak di katakan? jangan simpan, kongsikan bersama...