Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

JOM Link X-Change

Monday, February 7, 2011 12 ,000,000 terlepas cakap
INI POST YANG AKU TAMPAL PAKAI GAM TIKUS, POST BARU ADA DI TINGKAT BAWAH. TERIMA KASIH heheheh

Memandangkan aku ni kurang sangat bermesra dengan pembaca aku, jadi aku mau buat link exchange yang simple-simple jak. Cukup mudah semuda A, B, C..

1. Korang follow aku.
2. Letak link blog korang kat ruangan membaca mentera (komen)
3. Lepas tu aku kejar korang ke blog korang
4. Selesai. hehehe

kalau ada sesiapa yang merasakan dah penah follow aku tapi aku tak terfollow dia lagi, boleh juga meletakkan link korang heheh

teruskan menyokong aku ya kawan-kawan.

12 comments

February 2, 2011 at 8:31 PM

bg jak la link aku. hehee.

http://diguanarr.blogspot.com

hehehe :P

ermm cuba kau try pakai http://www.blenza.com/linkies/
mister linky's hehe :)

February 2, 2011 at 8:43 PM

@Miera thanx miera..aku da penah follow dulu kan? hehehe

February 2, 2011 at 11:48 PM

aku kau suda follow ? msti blum ni kn ?? kn ? kn ?? naaaa kantoii ! :D

February 3, 2011 at 5:31 PM

@Nana Liyana hahaha sudahlah aku follow ko..heheheh

February 3, 2011 at 5:54 PM

hihi..
aku pn bru kc upgrade bloglist..
siuk kan kc erat silaturrahim

February 3, 2011 at 6:06 PM

@mr_mrs mikko heheheh betol2 heheh aku ni blogroll yg aku mau melawat ni..tu yg aku mau buat..huhuhu

February 4, 2011 at 11:25 AM

bha . sa follow blog kau neyy . jum follow blog sa . ma kasih . cantik blog kau .

February 4, 2011 at 11:32 AM

@I D A bha..aku kejar ko kesana terus masuk dalam blog list ngangkung aku..hahah

February 4, 2011 at 11:05 PM

mau jugak kasi tinggal kunun. hahaha

http://pikaohpika.blogspot.com

semua org mari lah kejar saya. :P

February 4, 2011 at 11:10 PM

@█_Afyka Andy_█ kalau ko kena kejar jgn kasi salah aku ar.hahahah

February 5, 2011 at 5:44 PM

bah..kau kejarlah aku.
aku baling kau pakai selipar.
hahahaha~adesss..kurus sudah aku ni,ib.
macamana bah kau urus bank negara ni.
hantar jampi dulu! ;p

February 8, 2011 at 6:58 AM

Jom Link Exchanges.. =)

http://menu-samizul.blogspot.com/p/link-exchanges.html

Post a Comment

Korang rasa ada sesuatu yang nak di katakan? jangan simpan, kongsikan bersama...