Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

GT3 R hybrid bertemakan Facebook

Saturday, February 19, 2011 2 ,000,000 terlepas cakap
Gambar ni memang sejuk (cool) sebab apa? Porsche telah meraikan semua fan-fan kat FB. Pembuat kereta sport dari German tu telah mencipta kereta hybrid GT3 R. Apa yang istimewa dengan kereta ni?
which bear the names of all Porsche fans on Facebook. Also announced a special Web site dedicated to this initiative, which can increase the scale of the car to find his name on the cab.
Kereta best ni akan di simpan di dalam muzium Porsche di Stuttgart pada bulan ni. Best kan? JOM tengok gambar-gambar keta ni





















aku kata : korang rasa ada tak nama korang terpampang kat body kereta tu? hehehe

2 comments

MFM
February 19, 2011 at 1:41 PM

sematlah...klu ekssiden! semat juga! huhu

February 19, 2011 at 3:34 PM

@MFM hahahah kereta ni nda di jual..kasi pamer jak sama orang di mujium..

Post a Comment

Korang rasa ada sesuatu yang nak di katakan? jangan simpan, kongsikan bersama...