Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

[50sx]Berbogel di Cyber Cafe

Friday, January 21, 2011 7 ,000,000 terlepas cakap
korang tengok lah gambar ni..malas aku aku cerita panjang2..hahah



saf_wan@syok.org

7 comments

January 21, 2011 at 12:16 PM

Org Asli kali dia ni...tgok jak la cybernya tu pn beampai d lantai jak..TAPI...HUIH!! Skrin tu ba! Sebijik mcm skrin ku d opis!bukan alang2 jg harganya tu sbjik..canggihnyaaa org asli ni~

January 21, 2011 at 1:58 PM

@Finie Ramos hahah aku pun rasa mcm tu..tak pa lah bg pluang dorang merasa kecanggihan teknologi ckit..heheh

January 21, 2011 at 2:38 PM

agagagagag.. debishh.. :p
camno la tuh.. jgn beb.. nt kena tangkap.. orang kata kurang siuman

January 21, 2011 at 2:44 PM

kalau org p CC macam ni.. pengsan trus org jaga kaunter tu... haha

January 21, 2011 at 3:21 PM

@fRaMe LenSeS hahaha polis pun nak pikir dulu nak angkut kat balai ker tak..hahah

@Zulkifly Omar heheh aku harap budak ni belom akil baligh lagi heheh

January 21, 2011 at 6:58 PM

pehhh!! terbuka terus minda gua. gua ingat mahu buka satu cc. Customer kena berbogel kalau mau online d cc gua. apa pasal lah gua nda terfikir benda ni dari dulu lagi.

January 21, 2011 at 7:13 PM

@PecahKata Ya ampun szan..jauh betol pemikiran ko..huhuu ko mau rakan kongsi tak?? hahhaah

Post a Comment

Korang rasa ada sesuatu yang nak di katakan? jangan simpan, kongsikan bersama...