Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

Jom main teka teki

Monday, January 31, 2011 4 ,000,000 terlepas cakap
Memandangkan pembaca aku kat alam bunian sana selalu komplen sebab aku tak da permainan dalam blog aku. Apa kejadahnya aku buat game dalam blog aku. Wei ini blog biasa jak bukan taman permainan. Tapi, untuk tidak mengecewakan mereka aku carikanlah dorang ni teka teki. JOM kita main teka teki ar..heheh JOM!!

1) Lubang ape yang rasanye hangat, nikmat dan nyaman?
Answer: LUBANGun pagi2, tarik selimut pastu lu tido balik....

2) Minyak ape yang disukai oleh lelaki?
Answer: MINYAKsikan pertandingan bolasepak Liga-M opp!!! salah EPL laaa

3) Kuih ape yang bungkusnya di dalam, isinya di luar?
Answer: Kuih salah bikin.

4) Binatang ape yang power dlm bab berKarate?
Answer: Kuda belang....cube kira brape black belt dia ade.

5) Siape yang menemukan dompet kulit?
Answer: Yang menemukan dompet kulit tersebut tolong pulangkan kepada saye.

7) Pintu ape yang walaupun dengan 10 org pun tak leh nak tolak?
Answer: Pintu yang ade tulis 'TARIK'

8) Saya ade 3 kepala,4 tangan dan 5 kaki...siapakah saya?
Answer: Pembohong...

9) Apa dia 'Jauh di mata, dekat di hati'?
Answer: Usus

10) Binatang ape yang seluruh anggota tubuhnya kat kepala?
Answer: Kutu rambut

11) Nenek sape jalannya meloncat-loncat?
Answer: Neneknye si katak

12) Kenape lelaki jarang kene penyakit anjing gila?
Answer: Sbb lelaki ni kan 'buaya'

13) Ape beza sekretari baik ngan sekretari kurang baik?
Answer:Sekretari baik..................'Selamat pagi Boss'
Sekretari kurang baik...........'Dah pagi ni Boss'

14) Ape persamaan Michael Jordan ngan Michael Jackson?
Answer: Dua-dua tak kenal korang...heheheh

15) Tukang ape yang kalau dipanggil, die menjenguk ke atas?
Answer: Tukang gali kubur

16) Nak mencari sikit punye susah, bile dah dapat buang, ape bendanya?
Answer: Tahi hidung

17) Ape persamaan kain jemuran ngan telefon?
Answer: Dua-dua kalau dah 'kringgg' bole diangkat...

18) Knape pokok kelapa kat depan rumah harus ditebang?
Answer: Mestilah kene tebang, sape nak cabut pokok kelapa ....gile ape...

19) Gajah terbang dengan ape?
Answer: Dengan susah payah......

ada tak pembaca yang ada idea teka teki lain? boleh kongsikan hehehe

4 comments

January 31, 2011 at 9:25 AM

la...napa trus direct ada jawapan...mmm..xthrill la bgni~

January 31, 2011 at 2:04 PM

KOTAK apa xboleh angkat???!!
(mnyoal dgn penuh emosi)
kekekekekeke

January 31, 2011 at 2:07 PM

jap2...ak tnya adk ku psamaan tlfon ngan kain djmuran..dia jwb dpt bgayut...wakakakakakakakaakakakaka

January 31, 2011 at 7:08 PM

@Finie Ramos hahaha tak pa finie..nnt aku buat..sabar nnt ada aku buat ko jgn tak jawb pla hehehe

@~NieZa~ hehehehe bijak jg adik mu tu heheh

Post a Comment

Korang rasa ada sesuatu yang nak di katakan? jangan simpan, kongsikan bersama...