Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

Panggung wayang paling kecil di dunia

Saturday, January 22, 2011 5 ,000,000 terlepas cakap
Memandangkan aku baru pulang dari menonton wayang yang agak menghampakan, maka entry yang hampa ini adalah berkaitan dengan Wayang. Wayang yang di maksudkan adalah "Sol Cinema" panggung wayang berkuasa solar paling kecil dan comel di dunia. Ia di kuasakan oleh celcom tenaga solar dan hanya mampu untuk memuatkan 8 orang dewasa dalam satu-satu masa. Panggung kenit ini 101% dikuasakan oleh tenaga matahari dan mampu untuk menghiburkan penonton yang menayangkan sebarang filem menerusi LCD projektor.

"The U.K. isn't famous for sunny days, yet we still manage to run our entire cinema, including video projectors, sound systems, laptops, hard drives and lights from the energy of the sun via solar panels. This means we have no utility bill each year and can perform anywhere at anytime."
JOM!! kita tengo panggung wayang tu..



































aku kata : korang jgn tgo movie "red eagle hero" sbb korang akan menyesal tak putus-putus..[muka serius]

5 comments

January 22, 2011 at 9:30 PM

PINUNG, AKU TAG KAU LA.
TAG TERSEBUT IALAH JIKA KAU KLIK TAJUK DI BAWAH :

http://freakystar-behindthescene.blogspot.com/2011/01/anugerah-kesayangan-dari-cousin-tapi.html

oh ya~waa..bestnya panggung wayang kecik.

January 22, 2011 at 10:08 PM

ingatkan panggung wayang dlm bilik hostel aku yg paling kecik...rupa2nya ada lagi yg kicil

January 23, 2011 at 8:07 AM

@freakystar bh nnt aku buat ar..

@nev hahahah ko buka panggung kat bilik ko ka??

January 24, 2011 at 9:29 AM

Dorg wat cmni dorg dpt duet klu msuk world book record tau!!knp la org2 kita ni ndak kreatif cmni..ni kreatif p rempit jak..ndak da pn mau msuk world rekod~ huhuhu

January 24, 2011 at 1:24 PM

@Finie Ramos tu la yg peliknya dgn orang kita ni finie..suka buat benda yg tak membawa faedah langsung..

Post a Comment

Korang rasa ada sesuatu yang nak di katakan? jangan simpan, kongsikan bersama...