Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

Seks Dalam Tandas : SK Kampung Pecah

Friday, January 21, 2011 12 ,000,000 terlepas cakap
Ini merupakan perbincangan beberapa pelajar dan guru pula menjadi moderatornya. Kelas ini adalah kelas yang sangat pandai di SK Kampung Pecah. Mari kita ikuti perbincangan mereka tentang Seks Dalam Tandas.

Seks Dalam Tandas!

Masa : 8.30 Pagi

Tempat : Kelas Pandai 6 WSB

Situasi : Pelajaran Bahasa Melayu. Cikgu freakystar meminta pelajar menghuraikan pendapat dan pandangan masing-masing mengenai tajuk "Kenapa Remaja Melakukan Maksiat Dalam Tandas Awam"

finie Ramos (si Budak Skema) : pada pendapat saya, remaja yang sanggup melakukan maksiat dalam tandas adalah dari kalangan mereka yang tidak berkemampuan menyewa bilik hotel.

nieja maksit
(si budak Nakal) : Saya tidak bersetuju kerana ada diantara mereka yang datang dari golongan berkemampuan tetapi masih melakukan perkara sedemikian.

Marionnete (exchange student) : Menurut firasat saya, remaja tersebut berada dalam keadaan kelam kabut. Tak sempat cari hotel.

Vizard (aprentis dukun muda): Dan sebab utama yang lain, mereka buta tentang agama.

Szan (budak paling pandai) : Saya tidak bersetuju bahawa pelajar tersebut buta tentang agama.

Lina (Budak pompuan kiut duduk tp gila-gila): Kenapa pulak? bukankah umat yang melakukan maksiat sebegini sebenarnya tidak tahu atau tidak menghayati pendidikan agama?

Cikgu freakystar : ( bertanya kepada Szan) Mengapa kamu tidak bersetuju dengan pendapat si vizard?

Szan (budak paling pandai) : Sebenarnya mereka amat arif dengan agama. Sebab mereka tahu yang malaikat TIDAK akan masuk tandas. Oleh itu, jika mereka melakukan maksiat dalam tandas, malaikat tidak dapat menulis amalan buruk yang mereka lakukan.

Cikgu freakystar : ?!!

Kemudian kelas tamat dengan sejuta persoalan. Lepas ni, cikgu freakystar kena rujuk dekat ustaz samizul pla

Cerita tamat

12 comments

January 21, 2011 at 5:10 PM

haha...pandai tol dak tu kenakan cikgunyer...

January 21, 2011 at 5:13 PM

@CIK CIRA hehehe minum susu lembu kan heheh..

January 21, 2011 at 5:17 PM

agagagga
sdh ku pnah bca ni crta
tp knpa sy dkasi wtak nakal???
hahaha
cm tau2 sja sy nakal
:P

January 21, 2011 at 5:24 PM

@nieza N = NIEJA a.k.a N = NAKAL..

January 21, 2011 at 6:50 PM

Bijak betul budak Szan tu.

January 21, 2011 at 7:02 PM

@PecahKata hek eleh hahaha szan..ko mesti kecewa kan? tak da aksi 'ghairah' yg ko harapkan.hahha

January 21, 2011 at 8:10 PM

wahahaha.. gila lawak cerita ne.. kekeke

January 21, 2011 at 9:08 PM

@Zulkifly Omar thanx zul heheheh

January 21, 2011 at 9:51 PM

stagaaa pnya kili . hahaahha / lucuuu eh :P

January 21, 2011 at 10:29 PM

@Nana Liyana ahahaha aku edit bh ni..cerita asal ntah sapa yg buat..aku edit nama dan sesuaikan dgn suasana jak

January 24, 2011 at 9:48 AM

pndai ko cari reason utk 'finieramos' tu kn!! klu sy d tny tu pn, sy kn jwb!HAHAHAHAHAAHAHAHAH..tp, weh...TUhan itu Maha melihat~

January 24, 2011 at 1:19 PM

@Finie Ramos begurau jak bh tu..hahahah lagipun tu jak cara aku mau promote blog kawan-kawan yg selalu baca blog aku hahaha

Post a Comment

Korang rasa ada sesuatu yang nak di katakan? jangan simpan, kongsikan bersama...