Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

Doktor gigi berpakaian seksi

Tuesday, January 25, 2011 3 ,000,000 terlepas cakap
MUNICH - Seorang doktor gigi wanita dan beberapa kakitangannya memakai pakaian seksi dengan tujuan untuk menenteramkan para pesakit yang mengunjungi kliniknya, lapor sebuah akhbar semalam.


Doktor gigi itu, Marie-Catherine Klarkowski berkata, melalui cara itu, para pesakit akan dapat melupakan seketika perasaan akan berasa sakit semasa dirawat.

Sejak dia dan kakitangannya memakai pakaian seksi itu, bilangan pesakit ke kliniknya, Relax & Smile di sini semakin meningkat.

Namun, peningkatan pesakit itu terdiri daripada lelaki.


Menurut doktor gigi tersebut, dia mendapat idea pakaian seksi itu dalam majlis Oktoberfest selepas melihat golongan lelaki merenung wanita yang memakai skirt tradisional yang ketat.

- Agensi

3 comments

January 25, 2011 at 9:17 AM

ish~ ish~ ish~~~ bedosaa..bedosaaa..huh!

January 25, 2011 at 2:46 PM

lau gni, cnfirm x pya bius x jgk tu drg rasa sakit... hahahaha...

January 25, 2011 at 5:34 PM

@Finie Ramos biasalah dorang fikir untung dulu..dosa nombor sekian..

@anne-nurain YUP..mesti lepas ni ramailah lelaki yg rajin pegi jumpa dentist..silap2 keja dentist pompuan jadi mcm keja tukang urut pompuan..

Post a Comment

Korang rasa ada sesuatu yang nak di katakan? jangan simpan, kongsikan bersama...