Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

Sign Toilet yang tak penah kamu jumpa

Tuesday, January 25, 2011 8 ,000,000 terlepas cakap
Tandas merupakan tempat strategik untuk korang melepaskan segela dendam berahi korang serta 'hajat' yang betul-betul 'dihujung' sudah untuk terlepas. Tapi aku nda mau cerita pasal tandas tapi aku mau tunjuk gambar pasal sign toilet yang memang pelik yang ada di atas muka bumi ni. OK mari kita belajar apa gambar-gambar Petunjuk Toilet yer murid-murid sekalian, mommachubby, finie, farhan, nana, cik cira, si nelly , zuol, si farafarez jg sama ni budak baru, kenapa lah pelik betul nama mu ni taw..hahah izryn..izryn..Jangan tunggu lama-lama JOM!!! hehehe



















































jadi lepas ni kalau kamu pegi tersesat kat mana-mana negara, taklah susah sgt untuk korang kenalpasti mana satu sign toilet..hahahaha

8 comments

January 26, 2011 at 12:24 AM

bersama cikgu vizard memngnal tandas... hahaha... k tido dlu

January 26, 2011 at 12:33 AM

haha...comel2 lambang tandass ni dan agak lucah jugak la..haha

January 26, 2011 at 12:33 AM

haha...comel2 lambang tandass ni dan agak lucah jugak la..haha

January 26, 2011 at 1:52 AM

hahahaha...lawak ni...unik...

January 26, 2011 at 8:40 AM

ohhhh~~~ ok......revolusi simbol grafik...HAHAHA

January 26, 2011 at 9:41 AM

cute la.... kenapa tempat kita tak ada kepelbagaian simbol toilet mcm ni...?..

January 26, 2011 at 7:04 PM

momma, org kita penuh dgn adab sopan.. x sesuai letak kt malaysia nie.. hehe

March 15, 2011 at 1:09 PM

Punya lawakkkk!!! Hahaha!!! XD

Post a Comment

Korang rasa ada sesuatu yang nak di katakan? jangan simpan, kongsikan bersama...