Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

[Cute] Pesawat Hello Kitty

Tuesday, January 18, 2011 11 ,000,000 terlepas cakap
Hallo Korang semua..Ingat tak dulu aku penah kisahkan pasal hospital hello kitty? hehehe kali ni aku nak kisahkan tentang sebuah kapal terbang pesawat hello kitty pla. Ceh senyum panjang yer peminat katun hello kitty semua heheheh. Ok tahun 2005 Taiwanese EVA Airways Corporation dan Japanese company Sanrio telah bekerjasama melancarkan satu kempen yang diberi nama " jet hello kitty "..buruknya nama kempen, kalau peminat hello kitty bagi nama lagi kiut agaknya. Dengan menggunakan pesawat jenis Airbus A330-200 kerjasama ini telah melancarkan lagi satu lagi pesawat dengan kempen yang sama setahun kemudian. Namun yang sedihny pesawat ni tidak lagi melakukan sebarang servis penerbangan pada bulan desember 2008 dan Mac 2009. huhu Tapi sekurang-kurangnya kita masih boleh melihat gambar-gambar ini bagaimana ia beroperasi. JOM|!!!!

ini rupa luaran kapal tu..kiut tak?


yang ni pla hidangan dia..fuhhh


menu kot..


tempat duduk..alahai..


kacang-kacang dan tisu hahahah


alamak cup eskrim tu..


tuala basah..igt bukan tuala wanita ni..baca tu betol2 hahahah


ahahah krim untuk cuci tangan kat toilet kot..


Part ni yang best..tiket dia..comel ni..


Korang nak tak naik pesawat tu?

11 comments

January 18, 2011 at 7:28 PM

comelnya .semua hello kitty .

January 18, 2011 at 7:30 PM

adeh~ 0.o

January 18, 2011 at 7:34 PM

@nelly alahai..ahahah kiut yer..

@freakystar eh..ko nda minat pla..lupa aku hahahah

January 18, 2011 at 9:06 PM

MINAT..tapi bukan aku.hahahaha~

January 18, 2011 at 10:16 PM

vid..sy mnta izin share ya ni entri ko..
hihi...
(time ko bca ni sy sdh share)
lalalalalala
trima kasi ^^

January 18, 2011 at 10:27 PM

@freakystar hahahah sapa tu?

@nieza ahahah nija ko minta pujik bha kan.. ko hambik jak..tak kesah jg aku hahahah

ASH@OWENZ
January 19, 2011 at 6:58 AM

ingat kan body kapal ja.....tgk2 d dlm pun smua hello kitty...

January 19, 2011 at 8:51 AM

kiut, tp body kapal tu ngamnya warna pink ba.apa plak wrna hijow...

January 19, 2011 at 3:51 PM

alala comei nyer...nak naik lah cmni...hehehehe...

January 19, 2011 at 7:36 PM

@ASH@OWENZ hehehe ko nda tinguk habis..tu la..

@Finie Ramos ntah aku pun heran jg ni finie heheh

@Aida Zafirah boleh jerk..tak da hal punya hehehe

January 19, 2011 at 8:26 PM

uiiii.....mahu cuba nii~

Post a Comment

Korang rasa ada sesuatu yang nak di katakan? jangan simpan, kongsikan bersama...