Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

"Jalan Ke Syurga"

Saturday, January 29, 2011 5 ,000,000 terlepas cakap
Semasa pertemuan aku dengan bomoh-bomoh kat Taiwan, aku sempat melihat tapak pemilihan kemasukan ke dalam unit elit tentera mereka yang dikenali sebagai Sea Dragon. Pemilihan untuk masuk ke dalam Sea Dragon ni cukup 'indah' sekali sehingga ianya digelar "Road To Heaven". Colan-colan tentera elit ini akan melalui 50m laluan berbatu tanpa baju. Dengan kaki? hehehe korang silap, tapi dengan...biarlah gambar ini yang memberikan jawapan. Sekiranya mereka berjaya, mereka akan diserap masuk ke dalam Sea Dragon. Tahniah Kepada yang dah BERJAYA..JOM!!































aku kata : Jalan ke syurga ALLAH itu tidak mudah kerana syurga ALLAH itu mahal nilainya dan hanya dengan Iman saja mampu untuk membayarnya..

5 comments

January 29, 2011 at 6:14 PM

sampai luka-luka . .

January 29, 2011 at 6:37 PM

@nelly hahah..knp nelly?? ko mau jg cuba nasib ka??

January 29, 2011 at 7:25 PM

mencapai jaalan ke surga itu memang sulit

February 1, 2011 at 3:35 PM

uit!

February 1, 2011 at 8:03 PM

@beeha ben hye beben..hehehe tekejut ker??

Post a Comment

Korang rasa ada sesuatu yang nak di katakan? jangan simpan, kongsikan bersama...