Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

Tips pertemuan pertama a.k.a first date

Monday, January 24, 2011 2 ,000,000 terlepas cakap
Pertemuan pertama adalah saat yang paling penting dan akan membawa banyak sekuense dikemudian hari. Jika pertemuan pertama korang berjaya maka hubungan anda mungkin akan berkekalan. Kalau pertemuan korang dah hampeh, tak payah lah mau berangan lebih. Aku bagi contoh mudah ni pertemuan yang telah membawa ke jinjang pelamin blogger seperti finie, mommachubby, lina ramsah dan banyak lagi sebenarnya contoh blogger yg dah kena cop. Segalanya bermula daripada kejayaan pertemuan pertama mereka. ehehe kali aku nak kongsi tips la untuk pertemuan pertama. Barrack Obama cakap sama aku 'first date'..ntah apa benda tu..JOM!!






















2 comments

January 24, 2011 at 2:12 PM

sangat berguna... hahaha

January 24, 2011 at 2:20 PM

@LennMommaChubby hehehe tp utk ko mesti tak guna ni sudah kan hehehe ala bgi la kami peluang pla hehehe

Post a Comment

Korang rasa ada sesuatu yang nak di katakan? jangan simpan, kongsikan bersama...