Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

Kisah yang notti-notti

Saturday, December 25, 2010 7 ,000,000 terlepas cakap
Haiwan ini Nakal, siapa yang mengajar mereka? Siapa yang ajar siapa sebenarnya? JOM!!

























Jadikanlah pengajaran yer..Ingat..jangan 'notti-notti..heheh

7 comments

December 25, 2010 at 11:37 AM

lucah juga entry ko ne... kakakakka

December 25, 2010 at 5:38 PM

@Zulkifly Omarlucah-lucah ada makna tu hahah

December 27, 2010 at 12:37 PM

adoooiiii!!!! matieekk laaa aaakkkuuuu!!!!

December 31, 2010 at 7:23 PM

@Finie Ramos Finie jgn ckp mcm tu bha..huhuhu nnt sapa mau baca blog ku..

January 1, 2011 at 12:20 PM

sy ketawa ba ni tgok post ni~ da tu time sy tgok post ni sy d opis..jd tpaksa scroll page ni laju2 nnt bos nampak, lain2 dpikirnya!hahah

Anonymous
December 30, 2011 at 4:16 PM

hahahahhaha..... =)

December 30, 2011 at 8:10 PM

@Anonymous hahahah tolong ko gelak juga la..

Post a Comment

Korang rasa ada sesuatu yang nak di katakan? jangan simpan, kongsikan bersama...