Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

Home teater peribadi paling dasat di dunia

Wednesday, December 29, 2010 3 ,000,000 terlepas cakap
Jeremy Kipnis, seorang Produser dan Engineer Muzik membuat Home Theater peribadi yang termahal didunia.Dia menghabiskan kos sebanyak 6 juta dollar hanya untuk membeli kelengkapan home entertainmentnya. Suatu biaya yang tidak sedikit tentunya untuk memenuhi kepuasan hati.


Menurut atok WikiPedia,Home Theater adalah :
"home theatre is a theater built in a home, designed to mimic (or exceed) commercial theater performance and feeling, more commonly known as a home cinema. Today, home cinema implies a real "cinema experience" at a private home".







dasat ka tak dasat tu?? hahaha
dikisahkan di :keichan@syok.org

3 comments

December 29, 2010 at 10:24 AM

wuhuuuuu~
klau sy ada mcm gini drmh
ari2 sy bt konsert
lalalala

December 29, 2010 at 10:24 AM

nie brlah

December 29, 2010 at 12:12 PM

@~NieZa~ko kena ada 6 juta dulu baru boleh buat mcm ni hahaha..lepas tu ko panggil aku kita kareoka sama2 hahah

@Are D Natashabetul2..betul

Post a Comment

Korang rasa ada sesuatu yang nak di katakan? jangan simpan, kongsikan bersama...